ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-Στάθης Δράκος Minor Project: Μουσική και πανεπιστήμιo, δρόμοι παράλληλοι

Συνεντεύξεις
11/09/2013

Ads
Minor Project, τέσσερεις αρχικά, στην πορεία πέντε φοιτητές στην Πάτρα με απόφαση όμως να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Οι μουσικές τους ξεκίνησαν το ταξίδι τους αρχικά μέσω της συλλογή “Lost.Not.Found” του Χρήστου Παπαμιχάλη και αργότερα μέσω της Antelma Music του Στάθη Δρογώση. Μιλήσαμε με τον Ευστάθιο Δράκο με σκοπό να γνωρίσουμε αυτήν την μπάντα που θέλει να είναι η μουσική τους μέσα στα χρώματα… «in colors»


Minor Project… Τι κρύβεται πίσω από αυτό το όνομα; Τι θέλει να μας πει; 
Η αλήθεια είναι πως η αρχική μας σκέψη ήταν «Να ένα όνομα που μας αρέσει και μας εκφράζει». Δεν ήταν κάτι περισσότερο από αυτό. Με τον καιρό βέβαια και προσπαθώντας να καταλήξουμε στο τι ήταν αυτό που μας άρεσε προέκυψε το συμπέρασμα πως το minor εκφράζει εκτός από τον τρόπο γραφής μας (σε ελάσσονα κλίμακα) και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αυτό που κάνουμε, απʼ το πολύ ξεκίνημα. Μικρά βήματα, μικρές προσδοκίες. Ίσως πάλι να ήταν απλά ένα εύηχο όνομα.

Ποιοι αποτελούν τους Minor Project και πως βρέθηκαν;
Η ιστορία ξεκίνησε στην Πάτρα. Εγώ (Ευστάθιος), ο Βίκτωρ, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος γνωριζόμασταν λίγο, πολύ μεταξύ μας. Λίγο στη γειτονιά, λίγο σε κάνενα πάρτυ ή Lives που τύχαινε να βρισκόμασταν, πολύ λίγο στη σχολή. Με τον καιρό γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να συναντιόμαστε πιο συχνά, να παίζουμε μουσική στα σπίτια μας με φίλους ή μόνοι. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβουμε, γίναμε μπάντα. Ένα χρόνο μετά περίπου στην παρέα μας ήρθε και η Μαρία, η οποία ήταν από τα πρώτα άτομα που τραγούδησα μαζί και ένιωσα τόσο όμορφα. Περιμέναμε και οι δύο πολύ καιρό αυτό που ζούμε τώρα.

Ποιες οι καταβολές σας; Τι/ποιος είναι αυτό που σας έκανε να κάνετε μουσική;
Αυτό που λέμε κάθε φορά είναι πως μεταξύ μας έχουμε αντιδιαμετρικά αντίθετα ακούσματα. Δεν μπορείς να βάλεις τέτοιες ετικέτες στη μουσική. Όντως. Αλλά στη δική μας περίπτωση ίσως κάνεις μια εξαίρεση. Εγώ για παράδειγμα είμαι αυτός ο οποίος ακούει περισσότερο ελληνική μουσική στην μπάντα και αυτό φαίνεται στον τρόπο γραφής. Ωστόσο μέσα από την διαδικασία των προβών και προφανώς των ηχογραφήσεων, αυτό φιλτράρεται και οι επιρροές των παιδιών αλλά και οι δικές μου, συμβάλουν στον τελικό ήχο που ακούτε. Όσο για το ποιός μας έκανε να γράψουμε μουσική, αυτό κάποια στιγμή θα γινόταν. Αργά ή γρήγορα. Τραγούδια υπήρχαν, όρεξη άφθονη, άνθρωποι να το στηρίξουν. Η αφορμή δόθηκε από τους Bsides, όταν με κάλεσαν να παίξω τα κομμάτια που είχα στο ντουλάπι μου ανέγγιχτα στην παρουσίαση δίσκου τους. Ήταν το βαπτιστήριο live.

In Colors o τίτλος του δίσκου σας… Είναι η μουσική σας πορεία ως τώρα χρωματιστή και αν ναι γιατί;
Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά μάλλον είναι η πιο κατάλληλη λέξη. Πολλοί άνθρωποι, πολλές ωραίες προτάσεις από αυτές που σου φτιάχνουν τη μέρα χωρίς να το καταλάβεις, πολλές συνεργασίες. Τα πράγματα κύλησαν αρκετά ομαλά και γρήγορα αν θες, καθώς υλικό υπήρχε, αρκετά δουλεμένο, άνθρωποι που μας αγάπησαν υπήρξαν, χημεία μεταξύ μας αλλά και με τους συνεργάτες μας υπήρχε και υπάρχει. Οπότε το μόνο που έμενε είναι να μπορούμε να αντέξουμε λίγο τρέξιμο παραπάνω. Τύφλα να ʼχει βέβαια μπροστά στο πόσο πολύ το χαιρόμαστε. Χρωματιστή. Έτσι θα την λέω.

Ποιοι καλλιτέχνες είναι πηγή έμπνευσης για εσάς και γιατί;

Αυτή είναι πάντα μια παράξενη ερώτηση. Μιλώντας για τον εαυτό μου, τον τελευταίο καιρό δεν έχω καλλιτέχνες οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης γα τη μουσική μου. Τουλάχιστον όχι όσον αφορά την τέχνη τους. Συνήθως επηρεάζομαι από εξωγενής παράγοντες. Από τους σύγχρονους καλλιτέχνες, ίσως η δουλειά της Νατάσσας Μποφίλιου, με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τον Θέμη Καραμουρατίδη, να αποτελεί τη μεγαλύτερη έμπνευση καθʼ ότι εκτός της ατέρμονης λυρικότητας που εκπέμπει η τέχνη τους, η στάση τους πάνω σε αυτή αλλά και ο τρόπος που θίγουν και κρίνουν πράγματα για την κοινωνία τόσο άμεσα αλλά και έμμεσα μέσα από τους στίχους τους. Είναι κάτι που με συγκινεί και πάντα θα το κάνει.

Έχετε ήδη συνεργαστεί με κάποιους καλλιτέχνες. Τι σας «έδωσαν» αυτές οι συνεργασίες; 
Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν και θα υπάρξουν στο κοντινό μέλλον αρκετές συνεργασίες οι οποίες μας κάνουν πολύ χαρούμενους και μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Πιθανόν να είναι το πιο «αναζωογονητικό» κομμάτι της πορείας μας. Ακούς κάτι που σου αρέσει πολύ, το δουλεύεις για να το κάνεις δικό σου, κι όμως πάντα υπάρχει κάποιος που θα βρεθεί στο δρόμο σου και θα το ανεβάσει ένα μικρό σκαλοπατάκι. Η Μαριέττα βέβαια το ανέβασε αρκετά σκαλοπατάκια το Fairytale, αλλά αυτό ήταν ειδική περίπτωση.

Ποια είναι για εσάς μια «ονειρική» μελλοντική συνεργασία;
Νομίζω ότι οι συνεργασίες οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τους επόμενους μήνες, είναι παραπάνω από ονειρικές . Το live στον Ιανό νομίζω ότι θα μας χαρίσει τρεις συνεργασίες (η Νατάσσα Μποφίλιου θα συμμετάσχει σε επερχόμενο live λόγω απροόπτου) τις οποίες όντως περιμέναμε πολύ καιρό. Αν με ρωτούσες προσωπικά, ένας από τους καλλιτέχνες εν ζωή με τους οποίους θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ, είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος.Μουσική και πανεπιστήμιο. Ποια καριέρα πιστεύετε πως τελικά θα σας κερδίσει;

Μέχρι στιγμής είναι δύο δρόμοι παράλληλοι. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Τώρα, για μετά το τέλος των σπουδών θα θέλαμε να συνεχίσουν να γίνονται πράγματα από μέρους μας , οπότε όσο έχουμε όρεξη και ανταπόκριση, θα το παλεύουμε πιστεύω.

Επιλέξατε το αγγλόφωνο ρεπερτόριο, γιατί;
Ο λόγος που επιλέξαμε αγγλόφωνο ρεπερτόριο δεν είναι ένας. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Υπήρχαν από την εφηβεία μου τραγούδια τα οποία είχα γράψει και είχαν ελληνικό στίχο. Ωστόσο όταν ήρθα στην Πάτρα και πήρα την απόφαση ότι θα γράψω τη δική μου μουσική, τα πρώτα λόγια μου βγήκαν στα Αγγλικά. Πιθανόν τα τότε ακούσματα και ο κοινωνικός-μουσικός περίγυρος να με επηρέασαν άθελά τους. Δεν είναι δεσμευτικό προφανώς.

Υπάρχει περίπτωση να σας ακούσουμε στο μέλλον σε ελληνόφωνο;
Σίγουρα ναι. Δεν ξέρω αν θα είναι αργά ή γρήγορα, πάντως υπάρχουν ήδη συζητήσεις για μια ελληνόφωνη δουλειά. Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Πάντως δεδομένου ότι πολλά από τα τραγούδια που γράφω τον τελευταίο καιρό είναι ελληνόφωνα, οπότε κάποια στιγμή πιθανόν να νιώσω την ανάγκη να τα βγάλω προς τα έξω.

Πες μας για τη δισκογραφική σας δουλειά; 
Χρωματιστή. Γρήγορη. Ανεξάρτητη. Ο πρώτος μας δίσκος με τίτλο “in colors” σε παραγωγή του Διονύση Μπάστα, ίσως ήταν το πιο σημαντικό βήμα που είχαμε κάνει ως μπάντα. Και προέκυψε σχετικά νωρίς. Έντεκα τραγούδια σε δική μου μουσική και στίχους, προς αυτούς τους ανθρώπους που σημάδεψαν τη ζωή μας. Είτε αυτό έγινε με καλό τρόπο και αγαθές προθέσεις, είτε όχι.

Προσπαθήσατε να βρείτε δισκογραφική εταιρία;
Κάποια στιγμή μας ζητήθηκε από το Χρήστο Παπαμιχάλη να συμπεριλάβει το ακυκλοφόρητο τότε “great” στη συλλογή του Lost.Not.Found. Οπότε εκείνη ήταν η πρώτη φορά που κάποιο από τα κομμάτια μας κυκλοφόρησε. Μετά από αυτό ο Στάθης Δρογώσης μας έκανε την πρόταση για να κυκλοφορήσουμε μαζί το δίσκο που είχαμε ήδη ηχογραφημένο. Οπότε και σε αυτό τον τομέα ήμασταν τυχεροί. Δεν ψάξαμε μόνοι μας για δισκογραφική εταιρία και ούτε είχαμε τη δύναμη να το κάνουμε. Το γεγονός ότι μας επετράπη να παρέχουμε τη μουσική μας δωρεάν στο ίντερνετ, αλλά και η γενικότερη ανεξαρτησία που μας παρείχε η Αντέλμα ήταν κάτι το οποίο μας χαροποίησε πολύ.

29 Σεπτέμβρη Minor Project - Live "In Colors" στον Ιανό. Τι χρώματα θα έχει αυτή η βραδιά λοιπόν;

Στις 29 Σεπτέμβρη είναι ένα από τα lives που περιμένουμε όσο κανένα άλλο. Το έχουμε συνδυάσει με πολλούς ανθρώπους, καλλιτέχνες και μη, με πολλά τραγούδια και εικόνες. Θα είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς η οποία συνήθως στο τέλος αμείβεται με τον καλύτερο τρόπο. Τουλάχιστον αυτό μας δείχνει η όση εμπειρία μπορεί να έχουμε. Ο Στάθης Δρογώσης, η Μαριέττα Φαφούτη, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Αντώνης Σουσάμογλου είναι 4 άνθρωποι των οποίων τη δουλειά θαυμάζουμε και εκτιμάμε άπειρα και είναι πολύ μεγάλη τιμή που δέχθηκαν να συμμετέχουν σε αυτή τη μικρή γιορτή μας. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα κατʼ ευχήν.

Τι να περιμένουμε από τους Minor Project στο μέλλον;
Δεν έχουμε και πάρα πολλά πράγματα προγραμματισμένα για το μέλλον. Συζητάμε να γυρίσουμε το πρώτο μας βίντεο κλιπ με την φίλη μας και μεγάλο ταλέντο Κλαίρη Φαφούτη, κάποια ακόμα πιθανά live σε επαρχιακές πόλεις μέσα στο φθινόπωρο και εν καιρώ θα αρχίσουμε και κάποιες ηχογραφήσεις για κάποια νέα project που έχουμε κατά νου. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ωστόσο. Όπως πάντα.

Δείτε περισσότερα για το Live "In Colors" στον Ιανό
Κατεβάστε το δίσκο τους από την Antelma Music

www.artistbook.gr
12/9/2012  

Σχόλια

0 σχόλια
* Απαιτούμενα πεδία
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης

Ατζέντα

Φεβρουάριος - 2018
ΔευΤριΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
123

Θέατρο - Παραστάσεις

Fool for Love
Greek Freak! Fire and Fury
H Καρφίτσα (ή Απλά Μαθήματα Επιβίωσης)
Miss Julia
My Story
Proof
Wilson & Wilson
Άκου, ανθρωπάκο!
Άννα Φρανκ - Το Ημερολόγιο
Από σταθμό σε σταθμό
Γοργόνες και Μάγκες
Γρανάδα
Γυναίκες του Παπαδιαμάντη
Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Δον Κιχώτης
Εθεάθην μισός
Ένας μήνας στην εξοχή
Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων
Η Αγριόπαπια
Η σονάτα του Σεληνόφωτος (Venceremos)
Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ
Ήρωες
Κόσμοι από γάλα
Μαμά, κι εγώ δεν σ’ αγαπώ
Μόμο
Ο super μάγος του καρναβαλιού
Ο Γάμος του Καραχμέτη
Ο ξεπεσμένος Δερβίσης και ο Αειπλάνητος
Ολεάννα
Πέερ Γκυντ
Πέτρες στις τσέπες του
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ
Σοφία σε θυμάμαι
Το σπίτι στη λίμνη
Το Τίμημα
Υπηρέτης δύο Αφεντάδων
Φαινόμενο Ρασομόν
Ψυχή στα Μανταλάκια

Μουσική - Συναυλίες

House Band
Αλκαίου Λένα - "Συνομιλώντας με τις φίλες μου"
Δημήτρης Ζερβουδάκης & Μελίνα Κανά
Δημήτρης Μυστακίδης - Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας
Διάφανα Κρίνα
Ελένη Τσαλιγοπούλου και Boğaz Musique
Η συνάντηση: Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Μαρία Γαλάνη και Άρης Γραικούσης - Αγάπης λόγια
Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη & Γλυκερία - Γυναικεία Υπόθεση
Μαρούλα Κασκαβέλη - Η Μπουάτ του 2018
Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε ένα "FLEA MARKET" με τη Μαρίνα Σάττι και τις "FONES"
Τα τραγούδια κύκλους κάνουν - Μαρία Φαραντούρη και Έλλη Πασπαλά
Τζένη Βάνου ερμηνεύει η Φωτεινή Δάρρα
Χαΐνιδες
4

Θέατρο - Παραστάσεις

Comedy Club για παιδιά
Fool for Love
H Καρφίτσα (ή Απλά Μαθήματα Επιβίωσης)
Miss Julia
Proof
Tσάρλι Τσάπλιν
Wilson & Wilson
Άκου, ανθρωπάκο!
Αλεπού Αισωπού
Άννα Φρανκ - Το Ημερολόγιο
Από σταθμό σε σταθμό
Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε - Questa Sera si Recita a Soggetto
Γοργόνες και Μάγκες
Γρανάδα
Γυναίκες του Παπαδιαμάντη
Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Δον Κιχώτης
Δυο Ξεροκέφαλες Κουτάλες
Έγκλημα στο Cafe – Noir
Ένα μπαούλο παραμύθια
Ένας μήνας στην εξοχή
Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων
Η Αγριόπαπια
Η γέννηση του κόσμου … και ιστορίες των Θεών του Ολύμπου
Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ
Ήρωες
ΙRAQ - 9 τόποι επιθυμίας
Κόσμοι από γάλα
Μαμά, κι εγώ δεν σ’ αγαπώ
Ματίας ο Πρώτος
Μίλα και Σουτ
Μόμο
Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι
Ο Γάμος του Καραχμέτη
Ο πλανήτης
Οι Μικρές Κυρίες
Ολεάννα
Πέερ Γκυντ
Πέτρες στις τσέπες του
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ
Προμηθέας - Εφτά αρχές στο να είναι κανείς ανίκητος
Προσεχώς Απόδραση
Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα
Το αγόρι με την βαλίτσα
Το κροκοδειλένιο Άρλεκιν
Το μαγικό σεντούκι
Το Τίμημα
Το φορτηγάκι της αγάπης
Το χρυσό Αρισμαρί
Υπηρέτης δύο Αφεντάδων
Φαινόμενο Ρασομόν
Χένσελ και Γκρέτελ
Ψυχή στα Μανταλάκια
56789

Θέατρο - Παραστάσεις

Fellps & Helps
Fool for Love
Frida
H Καρφίτσα (ή Απλά Μαθήματα Επιβίωσης)
Money εξ Ουρανού!
Proof
Άγριος Σπόρος
Άλλος για την κάσα;
Από σταθμό σε σταθμό
Από την Αντιγόνη στη Μήδεια
Αφέντης και Δούλος
Βαθύς Αναστεναγμός
Γοργόνες και Μάγκες
Γυναίκες του Παπαδιαμάντη
Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων
Η Αγριόπαπια
Ήρωες
Θραύσματα από τον Κάφκα
Μια λατέρνα, ένα όνειρο
Μόνος κόσμος - Emily Dickinson
Ο Γάμος του Καραχμέτη
Ο ενήλικος Σιμιγδαλένιος
Πέτρες στις τσέπες του
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ
Σοφία σε θυμάμαι
Το Κιβώτιο
Το σπίτι στη λίμνη
Το Τελευταίο Παιχνίδι
Το Τίμημα
Υγρασία στους Τοίχους
Φαινόμενο Ρασομόν
Χριστόφορος Ζαραλίκος
10

Θέατρο - Παραστάσεις

Fellps & Helps
Fool for Love
Greek Freak! Fire and Fury
H Καρφίτσα (ή Απλά Μαθήματα Επιβίωσης)
Miss Julia
My Story
Proof
Wilson & Wilson
Άγριος Σπόρος
Άννα Φρανκ - Το Ημερολόγιο
Από σταθμό σε σταθμό
Αφέντης και Δούλος
Βαθύς Αναστεναγμός
Γοργόνες και Μάγκες
Γρανάδα
Γυναίκες του Παπαδιαμάντη
Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Δον Κιχώτης
Εθεάθην μισός
Ένας μήνας στην εξοχή
Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων
Η Αγριόπαπια
Η σονάτα του Σεληνόφωτος (Venceremos)
Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ
Ήρωες
Θραύσματα από τον Κάφκα
Κόσμοι από γάλα
Μαμά, κι εγώ δεν σ’ αγαπώ
Μόμο
Ο super μάγος του καρναβαλιού
Ο Γάμος του Καραχμέτη
Ο ξεπεσμένος Δερβίσης και ο Αειπλάνητος
Οι επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου
Ολεάννα
Πέερ Γκυντ
Πέτρες στις τσέπες του
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ
Σοφία σε θυμάμαι
Το σπίτι στη λίμνη
Το Τελευταίο Παιχνίδι
Το Τίμημα
Υπηρέτης δύο Αφεντάδων
Φαινόμενο Ρασομόν
Φεγγίτης
Ψυχή στα Μανταλάκια
11

Θέατρο - Παραστάσεις

Comedy Club για παιδιά
Fool for Love
H Καρφίτσα (ή Απλά Μαθήματα Επιβίωσης)
Miss Julia
Proof
Tσάρλι Τσάπλιν
Wilson & Wilson
Άγριος Σπόρος
Αλεπού Αισωπού
Άννα Φρανκ - Το Ημερολόγιο
Από σταθμό σε σταθμό
Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε - Questa Sera si Recita a Soggetto
Αφέντης και Δούλος
Βαθύς Αναστεναγμός
Γοργόνες και Μάγκες
Γρανάδα
Γυναίκες του Παπαδιαμάντη
Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Δον Κιχώτης
Δυο Ξεροκέφαλες Κουτάλες
Έγκλημα στο Cafe – Noir
Ένα μπαούλο παραμύθια
Ένας μήνας στην εξοχή
Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων
Η Αγριόπαπια
Η γέννηση του κόσμου … και ιστορίες των Θεών του Ολύμπου
Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ
Ήρωες
Θραύσματα από τον Κάφκα
ΙRAQ - 9 τόποι επιθυμίας
Κόσμοι από γάλα
Μαμά, κι εγώ δεν σ’ αγαπώ
Ματίας ο Πρώτος
Μίλα και Σουτ
Μόμο
Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι
Ο Γάμος του Καραχμέτη
Ο πλανήτης
Οι επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου
Οι Μικρές Κυρίες
Ολεάννα
Πέερ Γκυντ
Πέτρες στις τσέπες του
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ
Προμηθέας - Εφτά αρχές στο να είναι κανείς ανίκητος
Προσεχώς Απόδραση
Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα
Το αγόρι με την βαλίτσα
Το κροκοδειλένιο Άρλεκιν
Το μαγικό σεντούκι
Το Τελευταίο Παιχνίδι
Το Τίμημα
Το φορτηγάκι της αγάπης
Το χρυσό Αρισμαρί
Υπηρέτης δύο Αφεντάδων
Φαινόμενο Ρασομόν
Φεγγίτης
Χένσελ και Γκρέτελ
Ψυχή στα Μανταλάκια
1213141516

Θέατρο - Παραστάσεις

Fellps & Helps
Fool for Love
Frida
Misery
Money εξ Ουρανού!
Proof
Victims (Θύματα)
Άλλος για την κάσα;
Από σταθμό σε σταθμό
Από την Αντιγόνη στη Μήδεια
Αφέντης και Δούλος
Βαθύς Αναστεναγμός
Γοργόνες και Μάγκες
Γυναίκες του Παπαδιαμάντη
Δείπνο Ηλιθίων
Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων
Η Αγριόπαπια
Ήρωες
Θραύσματα από τον Κάφκα
Μια λατέρνα, ένα όνειρο
Μόνος κόσμος - Emily Dickinson
Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…
Ο Γάμος
Ο Γάμος του Καραχμέτη
Ο ενήλικος Σιμιγδαλένιος
Οι Διαβολογυναίκες
Πέτρες στις τσέπες του
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ
Σοφία σε θυμάμαι
Την λένε Εύα
Το Κιβώτιο
Το σπίτι στη λίμνη
Το Τελευταίο Παιχνίδι
Το Τίμημα
Υγρασία στους Τοίχους
Φαινόμενο Ρασομόν
Φεγγίτης
Φιλουμένα
Χριστόφορος Ζαραλίκος
Ψηλά από τη γέφυρα
17

Θέατρο - Παραστάσεις

Fellps & Helps
Fool for Love
Greek Freak! Fire and Fury
Misery
Miss Julia
My Story
Proof
Wilson & Wilson
Άγριος Σπόρος
Από σταθμό σε σταθμό
Αφέντης και Δούλος
Βαθύς Αναστεναγμός
Γοργόνες και Μάγκες
Γρανάδα
Γυναίκες του Παπαδιαμάντη
Δείπνο Ηλιθίων
Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Δον Κιχώτης
Ένας μήνας στην εξοχή
Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων
Η Αγριόπαπια
Η σονάτα του Σεληνόφωτος (Venceremos)
Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω
Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ
Ήρωες
Θραύσματα από τον Κάφκα
Κόσμοι από γάλα
Μαμά, κι εγώ δεν σ’ αγαπώ
Μόμο
Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…
Ο super μάγος του καρναβαλιού
Ο Γάμος
Ο Γάμος του Καραχμέτη
Ο Ένοικος
Οι Διαβολογυναίκες
Οι επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου
Ολεάννα
Πέερ Γκυντ
Πέτρες στις τσέπες του
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ
Σοφία σε θυμάμαι
Το σπίτι στη λίμνη
Το Τελευταίο Παιχνίδι
Το Τίμημα
Υπηρέτης δύο Αφεντάδων
Φαινόμενο Ρασομόν
Φεγγίτης
Φιλουμένα
Ψηλά από τη γέφυρα
18

Θέατρο - Παραστάσεις

Fool for Love
Misery
Miss Julia
Proof
Tσάρλι Τσάπλιν
Wilson & Wilson
Άγριος Σπόρος
Αλεπού Αισωπού
Από σταθμό σε σταθμό
Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε - Questa Sera si Recita a Soggetto
Αφέντης και Δούλος
Βαθύς Αναστεναγμός
Γοργόνες και Μάγκες
Γρανάδα
Γυναίκες του Παπαδιαμάντη
Δείπνο Ηλιθίων
Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Δον Κιχώτης
Δυο Ξεροκέφαλες Κουτάλες
Έγκλημα στο Cafe – Noir
Ένα μπαούλο παραμύθια
Ένας μήνας στην εξοχή
Ένας Πανηγυρικός και ένας Επικήδειος
Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων
Η γέννηση του κόσμου … και ιστορίες των Θεών του Ολύμπου
Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω
Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ
Ήρωες
Θραύσματα από τον Κάφκα
ΙRAQ - 9 τόποι επιθυμίας
Κόσμοι από γάλα
Μαμά, κι εγώ δεν σ’ αγαπώ
Ματίας ο Πρώτος
Μόμο
Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…
Ο Αληθινός
Ο Γάμος του Καραχμέτη
Ο πλανήτης
Οι Διαβολογυναίκες
Οι επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου
Οι Μικρές Κυρίες
Ολεάννα
Πέερ Γκυντ
Πέτρες στις τσέπες του
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ
Προσεχώς Απόδραση
Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα
Το αγόρι με την βαλίτσα
Το Δηλητήριο
Το κροκοδειλένιο Άρλεκιν
Το μαγικό σεντούκι
Το Τελευταίο Παιχνίδι
Το Τίμημα
Το φορτηγάκι της αγάπης
Το χρυσό Αρισμαρί
Υπηρέτης δύο Αφεντάδων
Φαινόμενο Ρασομόν
Φεγγίτης
Φιλουμένα
Χένσελ και Γκρέτελ
Ψηλά από τη γέφυρα
1920212223

Θέατρο - Παραστάσεις

Fool for Love
Frida
Misery
Money εξ Ουρανού!
Proof
Victims (Θύματα)
Άλλος για την κάσα;
Από σταθμό σε σταθμό
Από την Αντιγόνη στη Μήδεια
Βαθύς Αναστεναγμός
Γοργόνες και Μάγκες
Γυναίκες του Παπαδιαμάντη
Δείπνο Ηλιθίων
Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων
Η Αγριόπαπια
Η λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας
Ήρωες
Λυσσασμένη Γάτα
Μια λατέρνα, ένα όνειρο
Μόνος κόσμος - Emily Dickinson
Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…
Ο Γάμος
Ο Γάμος του Καραχμέτη
Ο ενήλικος Σιμιγδαλένιος
Οι Διαβολογυναίκες
Παρ΄ όλα αυτά - Μια παράσταση-μαρτυρία για τον καρκίνο
Πέτρες στις τσέπες του
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ
Σοφία σε θυμάμαι
Την λένε Εύα
Το Κιβώτιο
Το Τελευταίο Παιχνίδι
Το Τίμημα
Υγρασία στους Τοίχους
Φαινόμενο Ρασομόν
Φεγγίτης
Φιλουμένα
Χριστόφορος Ζαραλίκος
Ψηλά από τη γέφυρα
24

Θέατρο - Παραστάσεις

Fool for Love
Greek Freak! Fire and Fury
Misery
My Story
Proof
Wilson & Wilson
Άγριος Σπόρος
Από σταθμό σε σταθμό
Βαθύς Αναστεναγμός
Γοργόνες και Μάγκες
Γρανάδα
Γυναίκες του Παπαδιαμάντη
Δείπνο Ηλιθίων
Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Δον Κιχώτης
Έγκλημα στο Cafe – Noir
Εθεάθην μισός
Ένας μήνας στην εξοχή
Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων
Η Αγριόπαπια
Η λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας
Η σονάτα του Σεληνόφωτος (Venceremos)
Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω
Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ
Ήρωες
Κοιμάμαι και άλλες ιστορίες
Λυσσασμένη Γάτα
Μαμά, κι εγώ δεν σ’ αγαπώ
Μόμο
Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…
Να ντύσουμε τους γυμνούς
Ο super μάγος του καρναβαλιού
Ο Γάμος
Ο Γάμος του Καραχμέτη
Ο Ένοικος
Οι Διαβολογυναίκες
Οι επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου
Ολεάννα
Πέερ Γκυντ
Πέτρες στις τσέπες του
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ
Σοφία σε θυμάμαι
Το σπίτι στη λίμνη
Το Τελευταίο Παιχνίδι
Το Τίμημα
Υπηρέτης δύο Αφεντάδων
Φαινόμενο Ρασομόν
Φεγγίτης
Φιλουμένα
Ψηλά από τη γέφυρα
25

Θέατρο - Παραστάσεις

Fool for Love
Joshua Immanuel
Misery
Proof
Tσάρλι Τσάπλιν
Wilson & Wilson
Άγριος Σπόρος
Αλεπού Αισωπού
Από σταθμό σε σταθμό
Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε - Questa Sera si Recita a Soggetto
Βαθύς Αναστεναγμός
Γοργόνες και Μάγκες
Γρανάδα
Γυναίκες του Παπαδιαμάντη
Δείπνο Ηλιθίων
Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Δον Κιχώτης
Δυο Ξεροκέφαλες Κουτάλες
Έγκλημα στο Cafe – Noir
Ένα μπαούλο παραμύθια
Ένας μήνας στην εξοχή
Ένας Πανηγυρικός και ένας Επικήδειος
Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων
Η Αγριόπαπια
Η γέννηση του κόσμου … και ιστορίες των Θεών του Ολύμπου
Η λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας
Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω
Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ
Ήρωες
ΙRAQ - 9 τόποι επιθυμίας
Κοιμάμαι και άλλες ιστορίες
Κόσμοι από γάλα
Λυσσασμένη Γάτα
Μαμά, κι εγώ δεν σ’ αγαπώ
Ματίας ο Πρώτος
Μίλα και Σουτ
Μόμο
Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…
Να ντύσουμε τους γυμνούς
Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι
Ο Αληθινός
Ο Γάμος του Καραχμέτη
Ο πλανήτης
Οι Διαβολογυναίκες
Οι επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου
Οι Μικρές Κυρίες
Ολεάννα
Πέερ Γκυντ
Πέτρες στις τσέπες του
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ
Προμηθέας - Εφτά αρχές στο να είναι κανείς ανίκητος
Προσεχώς Απόδραση
Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα
Το αγόρι με την βαλίτσα
Το Δηλητήριο
Το κροκοδειλένιο Άρλεκιν
Το μαγικό σεντούκι
Το Ταξίδι του Φερεϋντούν
Το Τελευταίο Παιχνίδι
Το Τίμημα
Το φορτηγάκι της αγάπης
Το χρυσό Αρισμαρί
Υπηρέτης δύο Αφεντάδων
Φαινόμενο Ρασομόν
Φεγγίτης
Φιλουμένα
Χένσελ και Γκρέτελ
Ψηλά από τη γέφυρα
262728
Φεβρουάριος - 2018

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Χένσελ και Γκρέτελ

Χένσελ και Γκρέτελ | Κιβωτός

Στο Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ, η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της παρουσιάζουν ένα ακόμα μουσικό έργο, βασισμένο στο πασίγνωστο παραμύθι των αδελφών Γκρίμ «ΧΕΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ». Το παραμύθι αυτό μεταμορφώνεται, διασκευάζεται και παρουσιάζεται ...
Ελευθερία Αρβανιτάκη - Για όλη μας τη ζωή σου μιλώ

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Για όλη μας τη ζωή σου μιλώ | Gazarte

«Βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά»... «Δυνατά δυνατά γίναν΄ όλα δυνατά τ΄αδύνατα»... «Ζωή που δε μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη»... «Δεύτερη ζωή δεν έχει»... «Πάρε με αγκαλιά και πάμε»... «Ό,τι κι αν γίνει ...

Αρχη