23 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Νέα κυκλοφορία Απόστολος Μόσιος: «Θυμωμένα όνειρα»

Μια παραγωγή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

O ταλαντούχος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Απόστολος Μόσιος παρουσιάζει μέσα από το Ogdoo Music Group το τρίτο προσωπικό του album με τίτλο «Θυμωμένα όνειρα», σε παραγωγή του σπουδαίου Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος συμμετέχει και σε δύο τραγούδια ερμηνεύοντας μαζί με τον Απόστολο.

Ο Απόστολος Μόσιος στα «Θυμωμένα όνειρα» συνεργάζεται με λαμπρούς συνθέτες και στιχουργούς, γράφει ο ίδιος τραγούδια και ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο συνδυάζοντας την εντυπωσιακή έκταση και δύναμη της φωνής του με την εκφραστικότητα ενός μεγάλου ερμηνευτή.

Οι δημιουργοί που υπογράφουν τα τραγούδια του δίσκου είναι:

Τη σύνθεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Απόστολος Μόσιος, Λάκης Παπαδόπουλος, Christophe Mac – Daniel, Απόστολος Τσιάρκας, Θανάσης Κατεργάρης, Βαγγέλης Χάνος, Αλέξανδρος Χατζηνικολιδάκης.

Τους στίχους: Ειρήνη Τσαγκαράκη, Λίνα Δημοπούλου, Βαγγέλης Κοντοπόδης, Petru Guelfucci, Θανάσης Κατεργάρης, Βαγγέλης Χάνος, Σάννυ Μπαλτζή.

Οι δύο εξαιρετικές διασκευές τραγουδιών που περιέχονται στον δίσκο είναι το “Corsica” και το “Rock N Roll Coat”, η αγγλόφωνη εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας των Λάκη Παπαδόπουλου και Σάννυς Μπαλτζή, που ο Απόστολος Μόσιος απογειώνει με τη συγκλονιστική του ερμηνεία.

Τα «Θυμωμένα όνειρα» είναι μια σημαντική καλλιτεχνική κατάθεση του ερμηνευτή, ο οποίος ανήκει στους κορυφαίους της γενιάς του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επιμελήθηκε την παραγωγή του δίσκου του, αλλά και τον έχει επιλέξει να τον συνοδεύει σε όλες τις συναυλίες του δίνοντάς του σημαντικό χρόνο και ρόλο.

Ο ίδιος ο Απόστολος Μόσιος αναφέρει μεταξύ άλλων στο σημείωμα που συνοδεύει την κυκλοφορία:

«Από παιδί θυμάμαι να ονειρεύομαι ταξίδια και μουσικές. Αυτά μου έδωσαν αρχικά τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου και στη συνέχεια να ανοίξω τα φτερά μου. Ένα πολύχρωμο ταξίδι με χαρές και αγωνίες, αλλά πάντα γεμάτο όνειρα. Άλλοτε χαρούμενα και άλλοτε θυμωμένα απέναντι στο άδικο, την αδιαφορία και τις απώλειες.

Πάντα όμως δίπλα μου υπήρχε μια φωνή που τραγουδούσε όλα αυτά που εγώ δεν μπορούσα ακόμη να εκφράσω. Είναι η ίδια φωνή που σήμερα με καθοδηγεί να τραγουδήσω τα δικά μου «θυμωμένα όνειρα». Βασίλη, σε ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα που έζησα και ζω. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου και που έγινες ο συνοδοιπόρος που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είχα.

Ευχαριστώ επίσης τον Απόστολο Τσιάρκα για το πολύπλευρο ταλέντο του. Ευχαριστώ όλους τους στιχουργούς, συνθέτες, μουσικούς και τραγουδιστές που συμμετέχουν στο ταξίδι μας…».

Ο Απόστολος Μόσιος συνεχίζει με το νέο του album τη σημαντική και συνεπή του πορεία στη μουσική μας σκηνή και παραμένει πάντα επικεντρωμένος στην τέχνη που είναι συνυφασμένη με τη ζωή του, με εφόδια την εντυπωσιακή ερμηνευτική του δύναμη και την αγάπη του κοινού και των ομότεχνών του.

Αυτά αναφέρει το δελτίο τύπου που λάβαμε.
Εμείς με μια πρώτη γρήγορη ακρόαση ομολογούμε πως μας εντυπωσίασε η αρτιότητα του δίσκου. Τα περισσότερα κομμάτια καταφέρνουν να γίνουν αγαπημένα από την πρώτη κιόλας ακρόαση. “Ψαγμένοι” στίχοι δεμένοι με όμορφες μελωδίες που έρχονται και δένουν με την ερμηνεία του ταλαντούχου Απόστολου Μόσιου.
Επιτρέψετε μας να ξεχωρίσουμε το “Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου” σε στίχους της Ειρήνης Τσαγκαράκη και μουσική του Απόστολου Τσιάρκα αλλά και τη συμμετοχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Αλλά και το “Κάποια Μέρα” σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου και μουσική του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Τα «Θυμωμένα όνειρα», κυκλοφορούν σε cd από το Ogdoo Music Group και τα τραγούδια είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/thimomenaoneira

Το τραγούδι «Ξάγρυπνος φύλακας» συνοδεύεται από ένα όμορφο music video του ταλαντούχου σκηνοθέτη Πάνου Ζενίδη, στο οποίο συμμετέχει φιλικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ακoύστε εδώ τα τραγούδια του δίσκου : https://bit.ly/3yKKsGG

Δείτε επίσης

Βιντεοσυνέντευξη: Ομάδα «Όνειρο Είναι» με αφορμή την παράσταση «ο Μικρός Πρίγκιπας»

Βρεθήκαμε στις πρόβες τις ομάδας «Όνειρο Είναι» και μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές. Η ομάδα «Όνειρο είναι», είναι μια μικτή συμπεριληπτική ομάδα (συμμετέχουν καλλιτέχνες με αναπηρία). Στόχος της θεατρικής ομάδας, είναι να ξεπεράσει τα εμπόδια, τις ρατσιστικές προκαταλήψεις και κάθε είδους στερεότυπα στην τέχνη. Βασικός της δε στόχος, είναι να επισημάνει ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές […]

Ο Θοδωρής Μαυρογιώργης απαντά στο… δεκάλογο του artistbook

Τον γνωρίσαμε ως τραγουδιστή και κιθαρίστα των Wedding Singers, τον αγαπήσαμε για την ειλικρίνεια του με το προσωπικό του single “Την Μέρα που σε γνώρισα”, θαυμάσαμε τις… “ερμηνευτικές του ικανότητες” στο RadioTrip του Χρήστου Παπαμιχάλη και μας απογείωσε με τον νέο του single “Σε σταθμούς και σε ηχεία” σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Θέμη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο