Ακούσαμε: Το νέο τραγούδι της Μαρίας Καλούδη «Όλα Όπως Πρώτα»

Ακούσαμε
27/02/2018

Ads

Η Μαρία Καλούδη, μια από τις πιο εντυπωσιακές ανερχόμενες ερμηνεύτριες και ο Νικόλας Λειβαδίτης (nL), ένας από τους πιο ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους χαρίζοντάς μας ένα τρυφερό μουσικό βαλς που... ήρθε για να μείνει.

Εκείνη, άξια εκπρόσωπος της γενιάς της, ακολουθεί το μουσικό δρόμο της καρδιάς της με ξεχωριστά αποτελέσματα. Ξεκίνησε τις εμφανίσεις της το 2011 στη Θεσσαλονίκη, από όπου και κατάγεται, ενώ έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει για την αισθαντική φωνή της, τη θεατρικότητα και την ευαισθησία με την οποία ερμηνεύει κάθε της τραγούδι. Η μοναδική χροιά και ερμηνεία της δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Στις μελωδίες και τους στίχους του Νικόλα Λειβαδίτη (nL) βρήκε το κατάλληλο όχημα για να αναδείξει τις ερμηνευτικές της δυνατότητες.

Εκείνος έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο ολοκληρωμένους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς καλλιτεχνών. Ευφυής στιχουργός αλλά και εξαιρετικός μουσικός, έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή μας τόσο με τη γραφή του όσο και με την ξεχωριστή ερμηνεία και τις υπέροχες ενορχηστρώσεις του.

Οι δυο τους, εδώ και τέσσερα χρόνια, αποτελούν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ζευγάρι που μας έχει χαρίσει μοναδικά δείγματα γραφής αφήνοντας ακόμη περισσότερες υποσχέσεις για το μέλλον… Άνθρωποι νέοι, με σπουδές και διακρίσεις στο αντικείμενό τους, δημιουργούν στο σήμερα παντρεύοντας τη φρεσκάδα και την ευρηματικότητα με τη ρίζα του καλού μας τραγουδιού.

Καρπός της κοινής αγάπης τους για τη μουσική είναι και το νέο τραγούδι τους «Όλα Όπως Πρώτα» που κυκλοφόρησε χθες και έρχεται να επισφραγίσει μια από τις πιο δημιουργικές και εμπνευσμένες καλλιτεχνικές περιόδους τους.

Πρόκειται για ένα τρυφερό αλλά ταυτόχρονα νευρώδες βαλς που ξαφνιάζει για την πολύχρωμη ματιά, την άμεση διεισδυτικότητα και τη δυναμική του. Ένα κρυστάλλινο βαλς, με καίριο και άμεσο στίχο και υποδειγματική ερμηνεία που δίνει τροφή για σκέψη, ξεκίνησε μόλις το ταξίδι του.

Ας είναι καλοτάξιδο…

Σχόλια

0 σχόλια
* Απαιτούμενα πεδία
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη