H Ραλλία Χρηστίδου επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου Plus

Επικαιρότητα
11/09/2013

Ο Σταυρός του Νότου Plus παρουσιάζει τη Ραλλία Χρηστίδου σε μια σειρά εμφανίσεων από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 23:00. Σε ένα πρόγραμμα «ανατρεπτικό», γεμάτο αγαπημένες μουσικές παλιές και καινούργιες και παρέα με δύο υπέροχους μουσικούς, το Χρήστο Αλεξάκη στα πλήκτρα και τον προγραμματισμό, το Βαγγέλη Μαχαίρα στο μπουζούκι και την ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη, σε κείμενα και σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα. Η Ραλλία «επιστρέφει» ανανεωμένη, σε ένα πρόγραμμα όπου «αποδομεί» τα τραγούδια, στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβουν.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΡΑΛΛΙΑΣ
Γεννήθηκε στο Νέο Ηράκλειο το 1979. Ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας σε ηλικία οκτώ ετών στο Εθνικό Ωδείο, από όπου αποφοίτησε στα 22 της χρόνια με βαθμό πτυχίου άριστα παμψηφεί, ενώ συνέχισε σπουδές στα ανώτερα θεωρητικά. Κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων στο Αρσάκειο Τοσίτσειο Εκάλης, από το οποίο αποφοίτησε το 1997, δραστηριοποιήθηκε στον καλλιτεχνικό τομέα, συμμετέχοντας σε παραστάσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει επί δυόμιση χρόνια μαθήματα φωνητικής, κινησιολογίας και υποκριτικής. Συμμετείχε επί έξι χρόνια στο ημιεπαγγελματικό συγκρότημα Νάστρα, ενώ ήταν για δύο χρόνια μέλος της κλασικής χορωδίας Μάρσιππος. Επτά χρόνια πριν, έγινε δεκτή στην τηλεοπτική Μουσική Ακαδημία του ΑΝΤ1, Fame Story, όπου ξεχώρισε και εντυπωσίασε για τις φωνητικές τις δυνατότητες. Μετά τη λήξη του Fame Story, πραγματοποίησε μια σειρά εμφανίσεων με το σχήμα Fame Story Live σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το χειμώνα 2004-2005 ξεκινάει την επαγγελματική της καριέρα δίπλα στο Γιάννη Κότσιρα, το Μανώλη Φάμελλο και τη Μελίνα Ασλανίδου στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Αθήνα. Το καλοκαίρι πραγματοποίησε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα στο πλάι του Γιάννη Κότσιρα και του Μανώλη Φάμελλου, ενώ την ίδια περίοδο κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά από την εταιρεία Heaven με τον τίτλο «Με το βλέμμα της καρδιάς», σε παραγωγή Κώστα Καλημέρη και Γιάννη Κότσιρα.

Το χειμώνα 2005-2006 εμφανίζεται στη νέα μουσική σκηνή Άνοδος Πειραιώς και πάλι μαζί με το Γιάννη Κότσιρα, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και το Μανώλη Πυροβολάκη. Στη συνέχεια ακολουθούν συναυλίες στο πλευρό της Ελένης Τσαλιγοπούλου και της Ανδριάνας Μπάμπαλης. Το καλοκαίρι εμφανίστηκε μαζί με το Μανώλη Λιδάκη σε όλη την Ελλάδα.

Το Μάιο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε και ο δεύτερο προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Ένα χάδι ζεστό». Η Ραλλία στις 15 Σεπτεμβρίου 2007 εμφανίζεται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus μαζί με τους μουσικούς Αλέξη Αποστολάκη, Φώτη Σιώτα, Οδυσσέα Γαλανάκη, Κώστα Γιαννίρη και Χρήστο Αλεξάκη.

Οι εμφανίσεις αυτές γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και έτσι το Φεβρουάριο του 2008 ξεκινούν νέες παραστάσεις μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Το καλοκαίρι του 2008 με το ίδιο σχήμα πραγματοποιήθηκαν συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Παράλληλα κυκλοφόρησε και το Σεπτέμβριο ένας συναυλιακός δίσκος από τις εμφανίσεις της στο Σταυρό του Νότου με τίτλο «Μόνο μια νύχτα live». Τον Οκτώβριο το επιτυχημένο δίδυμο Ραλλία-Μελίνα ξεκινούν ένα καινούριο κύκλο εμφανίσεων πάλι στο Σταυρό του Νότου Plus, όπου θα ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία το Μάιο του 2009.

Έπειτα ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία με το Γιάννη Κότσιρα και το Μύρωνα Στρατή ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της τέταρτης προσωπικής της δουλειάς από την εταιρεία Heaven με τίτλο «Έτοιμη», από το οποίο ξεχωρίζουν ραδιοφωνικά και οπτικοποιούνται τέσσερα singles: «Πάνε τώρα μέρες» (ντουέτο με το Γ. Σαμπάνη), «Έξω βγες», «Ό,τι πληγώνει» και «Μια ζωή».

Τον Οκτώβριο του 2009 ξεκινά παραστάσεις στην Ακτή Πειραιώς παρέα με τους Β. Παπακωσταντίνου, Σ. Μπουλά, Λ. Παπαδόπουλο και Γ. Ζουγανέλη και το Νοέμβριο βρίσκεται παρέα με τη Μ. Ασλανίδου στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι 2010 πραγματοποιεί συναυλίες μαζί με το Γιάννη Ζουγανέλη και το Λάκη Παπαδοπουλο.

Το χειμώνα του 2010 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε Ελλάδα και σε Κύπρο, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει στο μουσικό τηλεοπτικό σόου φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Just the two of us» στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Τέλος, το καλοκαίρι του 2011 πραγματοποιεί μια σειρά εμφανίσεων με το Χρήστο Δάντη.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εμφανίσεις της στο Σταυρό του Νότου Plus καλέστε στο τηλέφωνο: 2109226975

www.artistbook.gr
20/19/2011

Σχόλια

0 σχόλια
* Απαιτούμενα πεδία
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη