Είδαμε: Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας στο θέατρο Βεάκη

Προτάσεις
16/10/2019

Ads

Η παράσταση που γέμισε τα θέατρα της Ελλάδας κατά την καλοκαιρινή περίοδο στεγάζεται για το χειμώνα στο ανακαινισμένο θέατρο Βεάκη Με αλλαγή στον ρόλο του Πάτο που ερμήνευε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης από τον Δημήτρη Πιατά.
Παρακολουθήσαμε το Σάββατο το βράδυ την πρεμιέρα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο και όμορφο θέατρο. Μία παράσταση διάρκειας 2 ωρών που ακόμα και χωρίς διάλειμμα κατάφερε να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον με τις στιγμές άφθονου γέλιου να εναλλάσσονται με προβληματισμό για τον έρωτα αλλά και την ίδια τη ζωή.
Η σκηνοθεσία των Αιμίλου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια ζωντανεύουν το έργο του Σαίξπηρ κάνοντας το διαχρονικό και η εύστοχη πρωτότυπη μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα δίνουν την ανάλογη ένταση τις στιγμές που πρέπει.

Η ερμηνεία του Δημήτρη Πιατά δεν αφήνει περιθώρια να μη... κλάψεις από τα γέλια. Η Αθηνά Μαξίμου μοιάζει σα να είναι γεννημένη για το ρόλο της βασίλισσας των ξωτικών και τα εντυπωσιακά της κουστούμια σε παρασέρνουν.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης στον διπλό ρόλο του Θησέα και του βασιλιά των ξωτικών Ομπερόν μαγεύει για άλλη μια φορά το κοινό του που δεν τον ακολουθεί τυχαία τόσα χρόνια.
Όσο για τον Μιχάλη Σαράντη, τον Πουκ έχει πάψει πια να αποτελεί έκπληξη αλλά να έχει πλέον καταγραφεί στους εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του που έχει πολλά να δώσει.
Μια παράσταση δουλεμένη με σεβασμό στον θεατή αλλά και στην τέχνη σε ένα υπέροχο θέατρο που καταφέρνει να δέσει το όνειρο με την πραγματικότητα και αξίζει να παρακολουθήσετε.
Μετά το τέλος της παράστασης οι πρωταγωνιστές μας υποδέχθηκαν με ένα μεγάλο χαμόγελο και πολλές πολλές αγκαλιές.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

Φωτογραφίες


Σχόλια

0 σχόλια
* Απαιτούμενα πεδία
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη