Είδαμε τον Γιάννη Παπαγεωργίου στο Otherwise Project @Θέσις 7

Προτάσεις
06/06/2019

Ads

Εδώ και καιρό είχαμε γνωρίσει ιντερνετικά τον Γιάννη Παπαγεωργίου. Κάπου είχε... πάρει το αυτί μας από μια live αναμετάδοση στο facebook το “Σε μια βαλίτσα” που μας έκανε κλικ από την πρώτη ακρόαση και στη συνέχεια ήρθε το βιντεοκλίπ να επιβεβαιώσει πως ο Γιάννης σίγουρα μπορεί να μας ταξιδέψει...

Από τότε ψάχναμε μια ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε σε κάποιο από τα lives του αυτή μας την υποψία. Όταν ο Γιάννης καλέστηκε στην ενότητα Otherwise project της Formiga Art την Τετάρτη 22 Μαίου στο Θέσις 7 ήμασταν εκεί.

Και βέβαια η επιβεβαίωση της υποψίας ήρθε. Καταλάβαμε πως πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση τραγουδοποιού που σίγουρα σε μερικά χρόνια αν όχι όλοι, οι περισσότεροι θα μιλούν για εκείνον. Εκείνη τη βραδιά είχαμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε μόνο με την κιθάρα του. Απολαύσαμε δικά του αλλά και αγαπημένα του τραγούδια που δείχνουν την μουσική του παιδεία αλλά και την αγάπη του για τη μουσική. 

Είναι πολύ σημαντικό η Ελλάδα της κρίσης και της πολιτιστικής παρακμής να βγάζει ακόμα τέτοια ταλέντα.

Ίσως αυτές οι αράδες σας μοιάζουν υπερβολικές εμείς όμως σας προτείνουμε να ψάξετε τον Γιάννη Παπαγεωργίου που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει όπως και εμάς!


 

Φωτογραφίες


Σχόλια

0 σχόλια
* Απαιτούμενα πεδία
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη