Φωτορεπορτάζ: Συνέντευξη τύπου για την επαναλειτουργία του ανακαινισμένου Alhambra Art Theatre

Προτάσεις
21/10/2019

Ads

Εδώ και καιρό ακούγαμε για την ανακαίνιση του ιστορικού άλλα χρόνια κλειστού θεάτρου Αλάμπρα στην καρδιά της Αθήνας που μετονομάστηκε σε Alhambra Art Theater και θα επαναλειτουργήσει με νέους ιδιοκτήτες και παραγωγούς τους Βάσια Παναγοπούλου και Δημήτρη Αγγελόπουλο.
Την προηγούμενη Πέμπτη είχαμε τη χαρά και την τιμή να είμαστε από τους πρώτους που ξεναγηθήκαμε στο πραγματικά πεντάστερο θεατρικό χώρο λίγο πριν υποδεχθεί τους θεατές και ανοίξει την αυλαία του και πάλι.

Ένα πολυτελές και προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια θέατρο χωρητικότητας 425 θέσεων που θα υπηρετεί όλες τις μορφές της τέχνης, όπως θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις, παιδικές παραστάσεις, μουσικές και εικαστικές βραδιές και εκδηλώσεις.

Η είσοδος και το φουαγέ αποτελούν τα πρώτα εντυπωσιακά σημεία που θα συναντήσει ο επισκέπτης δίνοντας του την αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς.

Την ίδια μέρα οι πρωταγωνιστές του εγχειρήματος μας μίλησαν για αυτή τους την προσπάθεια.
Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η αναφορά της Κας Παναγοπούλου πως τα θέατρα δεν πρέπει να γίνονται super market κάτι που βέβαια μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Επιπλέον αναφέρθηκε πως η επαναλειτουργία θεάτρων, όπως και το Βεάκη ακριβώς απέναντι, θα βοηθήσουν την αναβάθμιση της περιοχής μιας και η συγκεκριμένη περιοχή τα τελευταία χρόνια είναι περιθωριοποιημένη. Ακόμα οι παραστάσεις θα ξεκινάνε νωρίς σεβόμενοι το κοινό και την μετακίνηση του κόσμου με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και την ασφάλειά του.

Όλοι οι συντελεστές των παραστάσεων ήταν εκεί εξέφρασαν τη χαρά τους να βρίσκονται σε ένα θέατρο στολίδι και να αποτελούν μέρος των παραστάσεων τους.
Μεγάλη τιμή αποτέλεσε και η... γνωριμία μας με τη Στρουμφίτα και τον Παπαστρούμφουφ που φέτος θα υποδέχονται τα παιδιά με μια ξεχωριστή παράσταση αλλά θα έχουν την ευκαιρία και αυτά να του γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους!

 

Το Alhambra Art Theater ανοίγει την αυλαία του με 4 θεατρικά έργα
«Ξενοδοχείον ο Παράδεισος», του Ζώρζ Φεντώ από 25 Οκτωβρίου 2019 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή
«Τζόρνταν» των Ανν Ρέυνολντς και Μόιρα Μπουφίνι  από 4 Νοεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη
και , οι δύο παιδικές παραστάσεις,
Στρουμφάκια: «Επιχείρηση Στρουμφίτα» από 24 Νοεμβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή
«Μάγια η Μέλισσα» από από 24 Νοεμβρίου κάθε Κυριακή

 

Φωτογραφίες


Βίντεο

Σχόλια

0 σχόλια
* Απαιτούμενα πεδία
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Ο μικρός Πρίγκιπας

Ο μικρός Πρίγκιπας | Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

«Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ "Με τη ματιά της Κάρμεν Ρουγγέρη" & «πρωτότυπη μουσική του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ» Σκηνοθεσία ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ - ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ Από Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 Η Κάρμεν Ρουγγέρη, η ...

Αρχη