Ημέρα Πολιτισμού και Εθελοντισμού στο Almaz 15/3

Προτάσεις
11/09/2013

Ημέρα Πολιτισμού και Εθελοντισμού 

Στο Almaz την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 22:00 

Τραγουδούν: Λένα Αλκαίου-Ειρήνη Χαρίδου 
Guest Στέλιος Καλαθάς 

Μία βραδιά για τον Εθελοντισμό. Μία βραδιά για να τιμήσουμε μέσω τις μουσικής όλους εκείνους που προσφέρουν χρόνο και εργασία για να υποστηρίξουν κοινωφελείς σκοπούς, προωθώντας την αλλαγή προς μια κοινωνία περισσότερο δημοκρατική και δίκαιη. Μία βραδιά με μουσική.

Για αυτό το λόγο, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS σας προσκαλεί τη Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 στο ALMAZ, να απολαύσετε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά, με τις φωνές των: Λένα Αλκαίου, Ειρήνη Χαρίδου. Guest Στέλιος Καλαθάς.

Τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν για τις ανάγκες της ΜΚΟ PRAKSIS PRAKSIS. Οι δράσεις της ΜΚΟ PRAKSIS, από την παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής και κοινωνικής περίθαλψης σε άτομα που πλήττονται, απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό (έλληνες άποροι-ανασφάλιστοι-άστεγοι, μετανάστες χωρίς χαρτιά, πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο, θύματα διεθνικής σωματεμπορίας, παιδιά του δρόμου) ή έχουν πληγεί από τις συνέπειες τις οικονομικής κρίσης, μέχρι τις καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Hiv και τις Ηπατίτιδες, υποστηρίζονται καθημερινά από μεγάλο αριθμό εθελοντών και υποστηρικτικών, χωρίς τη συμβολή των οποίων η πραγματοποίησή τους θα ήταν αδύνατη.

Μέσο της ΜΚΟ PRAKSIS, εκατοντάδες εθελοντές κάθε χρόνο δραστηριοποιούνται στην πράξη για να ανακουφίσουν τον πόνο χιλιάδων συνανθρώπων μας που αισθάνονται αποκομμένοι από την κοινωνία.

«Ποιός είπε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εθελοντές και υποστηρικτές; Εμείς στην PRAKSIS έχουμε μια τελείως διαφορετική και αισιόδοξη εικόνα από αυτή που παρουσιάζεται συνήθως» τονίζει ο Πρόεδρος ΔΣ της οργάνωσης, Τζανέτος Αντύπας. «Στην PRAKSIS καθημερινά, οι εθελοντές μας συνεισφέρουν ενεργά σε όλες μας τις δράσεις, από την παροχή των ιατροφαρμακευτικών και ψυχο-κοινωνικών υπηρεσιών μας σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες πληθυσμού μέχρι τις καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Είναι όλες δράσεις που στηρίζονται με ζήλο από τους εθελοντές μας, χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα και το λιγότερο που τους οφείλουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της ενεργούς συνεισφοράς διοργανώνεται, για μία ακόμη φορά, στο ALMAZ μια ξεχωριστή μουσική βραδιά η οποία γίνεται πραγματικότητα με την πρωτοβουλία του ψυχολόγου-ψυχοθεραπευτή κου Ορλιακλή Βασίλη καθώς και με την υποστήριξη του Κέντρου Ψυχολογικής Υποστήριξης και Προσωπικής Ανάπτυξης (ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α), αλλά και της ιδιοκτήτριας του ALMAΖ κας Μαρίας Σαμπάτ.

Εξίσου σημαντική, που προσδίδει στο μουσικό αυτό ταξίδι ξεχωριστή χροιά, είναι και η αφιλοκερδής συμμετοχή των καλλιτεχνών Λένας Αλκαίου, Ειρήνης Χαρίδου και Στέλιου Καλαθά.

Είσοδος χωρίς ποτό 7 ευρώ (τα έσοδα θα διατεθούν στην ΜΚΟ PRAKSIS)

ALMAZ
Τριπτολέμου 12-Γκάζι
Τηλ. 210-3474763, 6948-585585

www.artistbook.gr
8/3/2012

Σχόλια

0 σχόλια
* Απαιτούμενα πεδία
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη