Σεμινάριο σύγχρονου χορού και partnering με την Ανθή Θεοφιλίδου

Προτάσεις
23/09/2016

Ads

Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο χορού για σόλο dancing και partnering που θα αναδείξει τις ικανότητές σας στον κόσμο του χορού. 

To συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελείται από δύο μέρη: Το πρώτο μέρος θα είναι ένα ολοκληρωμένο μάθημα σύγχρονου χορού. Στο δεύτερο μέρος θα ανακαλύψουμε τις βασικές αρχές του partering απλά και μεθοδικά. Δύο σώματα σε επαφή που κινούνται στο χώρο, πώς αφήνουν το βάρος τους το ένα στο άλλο, πόσο το αφήνουν, πώς χτίζουν εμπιστοσύνη, πώς επικοινωνούν και εν τέλει πώς κινούνται ως ένα σώμα;

Η Ανθή Θεοφιλίδου είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού "ΜΟΡΙΑΝΟΒΑ-ΤΡΑΣΤΑ". Φοίτησε 1 χρόνο στη Δραματική Σχολή της Νέλλης Καρρά "ΑΡΧΗ" και σπούδασε με υποτροφία στην "Rubin Academy of Dance" στο Ισραήλ. Έχει συνεργαστεί ως performer-χορεύτρια με τη Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το θέατρο Κακογιάννη με Έλληνες και Ισραηλινούς χορογράφους όπως:

Nive, Shengfild, Amir Colban, Πέτρος Γάλιας, Κάρμεν Ρουγκέρη, Παναγιώτης Αργυρόπουλος, Κατερίνα Ανδριοπούλου, Νατάσα Ζούκα, Αντιγόνη Γύρα, Αγγελική Στελλάτου, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Νατάσα Παπαμιχαήλ, κ.α. Έχει διδάξει physical theatre στο τμήμα Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ως βοηθός του ηθοποιού της "Theatre de Complicite", Κώστα Φιλίππογλου.

Έχει διδάξει κίνηση-contact improvisation-αυτοσχεδιασμό-σύγχρονο χορό release technique στο θεατρικό εργαστήρι του Βλάση Ζώτη, στην επαγγελματική σχολή χορού "Μαριάνοβα-Τράστα", στο Κινητήρας Στούντιο, στις δραματικές σχολές Ίασμος, Εμπρός και Θεοδοσιάδη. Εδώ και δυο χρόνια συνεργάζεται ως χορογράφος με τον σκηνοθέτη Γιάννη Μόσχο για τις εξής παραγωγές:

Το Κουρέλι, Ασκήσεις για γερά γόνατα και Διασκεδαστικές ιστορίες περί θνητότητας (Φεστιβάλ Αθηνών 2014). Ιδρυτικό μέλος της Norforsale, ανοιχτής καλλιτεχνικής κοινότητας, όπου χορογράφισε τρεις παραγωγές: "Δε βαριέσαι" στο θέατρο Ροές, "Η νύχτα" στο Κινητήρας studio και στο θέατρο Κακογιάννη και "Πεθαίνω σα χώρα" στο θέατρο Olvio.

Πότε: 15-16/10/2016

Ώρες: Σάββατο 12.00-15.00 και Κυριακή 17.00-20.00

Πού: Κινητήρας, Ερεχθείου 22 Ακρόπολη

Κόστος: 40 €*

Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 ή στο info@kinitiras.com

*10% έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας

• Θα ακολουθήσουν κι άλλα σεμινάρια σύγχρονου χορού και partnering με την Ανθή Θεοφιλίδου: 10-11/12/2016, Σάββατο 12.00-15.00 και Κυριακή 18.00-21.00 & 28-29/1/2017, Σάββατο και Κυριακή 12.00-15.00. Αν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια, το κόστος είναι 100 €.

 

Σχόλια

0 σχόλια
* Απαιτούμενα πεδία
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη