«Τα Ρόδα Της Αυλής»: Πρώτος προσωπικός δίσκος της Άννας Μπουρμά

Προτάσεις
11/09/2013

'Τα Ρόδα Της Αυλής' είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Άννας Μπουρμά. Είναι ένας δίσκος πραγματικά γεμάτος ρόδα που βγαίνουν μέσα στο χειμώνα να μας μαγέψουν με τις μυρωδιές τους.

Η Άννα Μπουρμά πριν 9 χρόνια έκανε την εμφάνιση της δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα με ένα τραγούδι του Τάκη Μπουρμά 'το ζεϊμπέκικο κορμί σου 'που είχε κάνει αίσθηση και στον κόσμο άλλα και στου ραδιοφωνικούς παραγωγούς πολλών γνωστών σταθμών.

Στην συνέχεια ερμήνευσε άλλο ένα υπέροχο τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη με τίτλο 'Φυσαλίδα'.

Σήμερα λοιπόν κυκλοφορεί η πρώτη προσωπική της δουλειά που αποτελείτε από 10 τραγούδια. Μουσική στα 9 από αυτά έχει γράψει ο Τάκης Μπουρμάς  ένας σπουδαίος συνθέτης με υπέροχα τραγούδια στο ιστορικό του  και ένα τραγούδι έχει γράψει μουσική και στίχους η Άννα Μπουρμά  με τίτλο 'Υπάρχουν στιγμές' σε αυτό το τραγούδι γνωρίζουμε την Άννα Μπουρμά  ως συνθέτρια και στιχουργό , σε μια ερωτική μπαλάντα.


«Στίχους εκτός από τον Τάκη Μπουρμά μας πρόσφεραν ο Θοδωρής Γκόνης  '2000 ρήματα' και ο Σωτήρης Βώπης 'Μακρινά Αστέρια' και ένα μέρος από το τραγούδι 'Οι Πηγές'.

Σε αυτό το δίσκο μας χάρισε μια από τις ωραιότερες ερμηνείες του o Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο ντουέτο 'Ονειροπόλος'. Μια  πολύ τρυφερή στιγμή του δίσκου που από το πρώτο άκουσμα μας συγκίνησε όλους.

Ο δίσκος κλείνει με το τραγούδι 'Μη μου λέτε' σε ποίηση της Σιμπύλ (1893-1934) Ζαμπέλ Χράντ Ασαντούρ σε μετάφραση του Κούλη Αλέπη. Σε αυτό το τραγούδι η Άννα μόνη στο πιάνο της ερμηνεύει αυτό το υπέροχο τραγούδι.

Οι ηχογραφήσεις κράτησαν 5 μήνες, αγαπημένοι μουσική και κορυφαίοι στο είδος τους μας έδωσαν τα καλύτερα παιξίματα τους  και άφθονη αγάπη.

Θα έχετε την ευκαιρία στις 21 Δεκεμβρίου να απολαύσετε την επίσημη παρουσίαση του δίσκου στις 9:30 το βράδυ στο ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Ευχόμαστε αυτός ο δίσκος να ταξιδέψει στις ψυχές σας!

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!»

Άννα Μπουρμά


Συντελεστές
Ενορχήστρωση: Τάκης Μπουρμάς
Παραγωγή: AFM RECORDS
Επιμέλεια παραγωγής: Θεοδόσιος Φράγκος
ART WORK graphics: PRESS LINE
Mastering-Ηχοληψία-Μίξεις: Hλίας Λάκκας
Βοηθός ηχολήπτη: Μπαξεβάνης Γιάννης
Internet site: Κυριάκος Σπαρελάκης

Παίζουν οι μουσικοί:
Κιθάρες-Μπάσο: Τάκης Μπουρμάς
Τύμπανα: Αντρέας Μουζάκης
Πλήκτρα: Γιώργος Νομικός & Γιώργος Λιάκος
Ηλεκτρικές Κιθάρες sola:  Μπαρμπαγάλας Δημήτρης
Πνευστά: Θύμιος Παπαδόπουλος
Κόντρα μπάσο: Νίκος Ρούλος
Τσέλο: Μιχάλης Πορφύρης
Κρουστά: Σωκράτης Γανιάρης
Κλασσικό πιάνο: Άννα Μπουρμά

Ακούστε το ομώνυμο τραγούδι:www.artistbook.gr
6/12/2011

Σχόλια

0 σχόλια
* Απαιτούμενα πεδία
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη