ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - Τα Παιδιά από την Πάτρα, Καρελάς, Χαϊκάλης και Φιλίνη

Συνεντεύξεις
11/09/2013


Κύριε Καρελά, ποια τα συναισθήματα σας αφού μετά από διάστημα 15 χρόνων ξαναβρίσκεστε με τα παιδιά από την Πάτρα; Η επανένωση σας αυτή θα έχει μέλλον ή θα είναι σύντομη;

Λάμπρος Καρελάς: Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, χαράς αλλά και συγκίνησης, αφού  μετά από 15 χρόνια θα ξαναβρεθούμε σαν συγκρότημα, γιατί με τα παιδιά δεν είχαμε χαθεί όλο αυτό το διάστημα σε προσωπικό επίπεδο. Όσο  για το αν θα έχει μέλλον, δεν γνωρίζω κάτω από αυτές τις συνθήκες που ζούμε!

Μήπως τη ζωντανή αυτή επανένωση θα συνοδεύσει και κάποια δισκογραφική συνεργασία με τα παιδιά από την Πάτρα ή ετοιμάζεται κάποια προσωπική δουλειά;

Λάμπρος Καρελάς: Η αλήθεια είναι πως ετοιμάζουμε ένα νέο δίσκο με τα παιδιά αλλά μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει. Όμως και εγώ ετοιμάζω ένα νέο δίσκο μετά από 5 χρόνια, με δικά μου τραγούδια και με πολύ καλές συμμετοχές, ο όποιος πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα!


Κυρία Φιλίνη, μιλήστε μας για αυτή την ιδιαίτερη συνεργασία σας με τα παιδιά από την Πάτρα, είναι η πρώτη φορά;

Ελένη Φιλίνη: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι με τα παιδιά από την Πάτρα γιατί τους θαύμαζα χρόνια, είναι πάρα πολύ αξιόλογοι τραγουδιστές, συνθέτες αλλά και  χαρακτήρες. Αισθάνομαι τυχερή που συνεργάζομαι μαζί τους αλλά και με τον Παύλο Χαϊκάλη την φετινή χρονιά και πιστεύω πως θα κάνουμε μια ωραία ομάδα!


Κύριε Παπαδόπουλε, τα παιδιά από την Πάτρα φέτος συμπληρώνουν 30 χρόνια ενεργά από τη δημιουργία τους, ενώ στη παρέα φέτος επιστρέφει και ο Λάμπρος Καρελάς.  Ποια τα συναισθήματα;

Χρήστος Παπαδόπουλος : Αναμφισβήτητα τα συναισθήματα μας είναι όμορφα για την επανένωση αυτή. Είχαμε πολύ καιρό να δουλέψουμε μαζί με το Λάμπρο, έναν τραγουδιστή με πολλή στιβαρή λαϊκή φωνή που θα ήθελε κάθε συγκρότημα να έχει!


Κύριε Παπαγεωργίου, μετά από 15 χρόνια βρίσκεται ξανά κοντά σας ο Λάμπρος Καρελάς ενώ συγχρόνως γιορτάζεται και τα 30 χρόνια του συγκροτήματος, πείτε μας δυο λόγια.

Αργύρης Παπαγεωργίου: Ναι μετά από πολλά χρόνια ο Λάμπρος επιστέφει στην παρέα μας,  έτσι ο κόσμος και οι φίλοι μας που όλα αυτά τα 30 χρόνια μας δείχνουν την αγάπη τους σε κάθε μας βήμα θα βρίσκονται εδώ, στις ΔΡΑΧΜΕΣ για να τα γιορτάσουν μαζί μας!


Κύριε Χαϊκάλη, ο κόσμος εδώ και χρόνια γνωρίζει ότι αρχές του χειμώνα θα σας απολαύσει σε κάποια θεατρική σκηνή ή σε κάποια σειρά, φέτος όμως κάνατε την έκπληξη.

Παύλος Χαϊκάλης: Ο κόσμος θα με δει και σε θέατρο, θα με δει και σε σήριαλ αλλά θα με δει και στις ΔΡΑΧΜΕΣ. Αυτό που κάνουμε φέτος παρέα με τα παιδιά από την Πάτρα αλλά και την Ελένη Φιλίνη είναι κάτι εντελώς διαφορετικό με όλα τα υπόλοιπα. Εδώ πάμε να κάνουμε κάτι παρεΐστικο και να προσφέρουμε λίγη  χαρά στον κόσμο!

Πριν μας είπατε ότι εκτός από τις ΔΡΑΧΜΕΣ  θα σας απολαύσουμε στην τηλεόραση αλλά και σε κάποια θεατρική παράσταση, θέλετε να μας πείτε δυο λόγια;

Παύλος Χαϊκάλης: Βεβαίως, εκτός λοιπόν από τις ΔΡΑΧΜΕΣ θα έχετε την ευκαιρία να με δείτε στο πλευρό της Κυρίας Κάτιας Δανδουλάκη στο θέατρο ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ  στο έργο "να ζει κανείς ή να μη ζει" ενώ στην τηλεόραση όπως είναι γνωστό, από τον Ιανουάριο θα επανέλθει στις οθόνες η αγαπημένη κωμική σειρά του κόσμου εδώ και χρόνια, 50-50.

www.artistbook.gr
21/10/2011

Σχόλια

0 σχόλια
* Απαιτούμενα πεδία
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη