Έως
08
Απριλίου 2017

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ads

Για τέσσερις μοναδικές βραδιές η μουσική σκηνή Άνοδος Live Stage θα γεμίσει από τη χρωματιστή φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Φέτος στις παραστάσεις της στο ANODOS LIVE STAGE, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο και ανατρεπτικό, γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τη προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής.

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΙΛΙΣΣΟΣ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΤΑ ΛΕΜΕ, ΧΕΙΜΩΝΑΝΘΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΙΑ ΝΥΧΤΑ Σ' ΕΚΛΕΨΕ κάποια μόνο από τα τραγούδια που η Ελεωνόρα έχει επιλέξει να μοιράζεται μαζί μας σε αυτές τις εμφανίσεις. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στη καρδιά της και στη δική μας καρδιά!

Και τα κάνει όλα αυτά στις εμφανίσεις της στο ANODOS LIVE STAGE κάθε Σάββατο! Βραδιές που έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο. Χιλιάδες κόσμου έχουν ήδη πάει να την ακούσουν. Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης, θα δοθούν 4 ακόμα παραστάσεις τα Σάββατα 18/3, 25/3, 1/4 & 8/4/2017.

Πληροφορίες

Συμπαραστάτης της σε αυτές τις εμφανίσεις, ο καλός της φίλος και συνεργάτης χρόνων, ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο , Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο , Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα, Bαχάν Γκαλστιάν- κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνά.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς, ενώ τον σχεδιασμό φώτων έχει αναλάβει ο Phil Hills.

Τιμοκατάλογος:
Φιάλη ποτού απλή από 110€ (στα 4 άτομα).
Φοιτητικό φιάλη ποτού 110€ (στα 6 άτομα).
Φοιτητικό φιάλη κρασί 50€ (στα 3 άτομα).
Ποτό στο Bar (μπύρα ή κρασί) 12€.
Ποτό στο Bar απλό 15€.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ.: 210-3468100

Ημέρες και ώρες

  • Από 18-03-2017 έως 08-04-2017
    Κάθε Σάββατο 22:30
0 Κριτικές

Κριτικές του κοινού

0 Κριτικές

Δώσε την κριτική σου

Βαθμολόγησε:

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη