23
Μάιος 2019

Otherwise by Φόρμιγγα art. Γιάννης Παπαγεωργίου

Ads

Το «Otherwise» συνεχίζεται και τις Τετάρτες του Μαΐου. Μελωδίες και ήχοι που αποτελούν σημεία αναφοράς για τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή, αλλά και για όλους μας, θα γεμίσουν τον ατμοσφαιρικό χώρο του «Θέσις 7».

Αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως της νέας γενιάς τραγουδοποιών κι ερμηνευτών, έρχονται στο «Θέσις 7» και μας παρουσιάζουν τραγούδια που αγαπούν, τιμώντας τους δημιουργούς που τους έχουν εμπνεύσει, με έναν ξεχωριστό και εντελώς προσωπικό τρόπο, βάζοντας τη δική τους σφραγίδα και κάνοντας τη δική τους ανάγνωση.
Η Φόρμιγγα Art, ευχαριστεί όλους τους καλλιτέχνες και μουσικούς που αποδέχτηκαν αμέσως την πρόσκληση και αφιέρωσαν χρόνο και κόπο, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο, γι’ αυτές τις βραδιές.

Το δεύτερο “Otherwise” του Μαΐου, την Τετάρτη 22 του μήνα, «αναλαμβάνει» ο Γιάννης Παπαγεωργίου. Ένας νέος, ταλαντούχος τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, που με την εμφάνισή του στις μουσικές σκηνές της Αθήνας τον τελευταίο χρόνο, αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις, προκαλώντας μας ευχάριστη έκπληξη.

Στις αποσκευές του έφερε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Από τη σιωπή στη σιωπή», στην οποία υπογράφει τη μουσική, τους στίχους και την ερμηνεία των τραγουδιών. Το ομότιτλο τραγούδι του, ξεχώρισε από την αρχή στα airplay των ραδιοφώνων και έτσι γνωρίσαμε τον Γιάννη, που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας, πρωτίστως για το ταλέντο του αλλά και για το ήθος του.

Είναι βαθιά μας πεποίθηση πως αυτός ο καλλιτέχνης, θα αφήσει το δικό του στίγμα στα μουσικά δρώμενα της χώρας, φέρνοντας μια καινούργια πρόταση στην τραγουδοποιία.

Τον καλέσαμε, λοιπόν, σε μια βραδιά «Otherwise» για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα βασισμένο στις δικές του επιρροές, στις δικές του αναφορές και στους δικούς του μουσικούς τόπους.

Μόνος με την κιθάρα του, θα σκιαγραφήσει το δικό του καλλιτεχνικό πορτρέτο – unplugged, σε μια και μοναδική βραδιά.

Πληροφορίες

Είσοδος: 10€ με κρασί ή μπύρα

Με την υποστήριξη του artistbook.gr

Ημέρες και ώρες

  • Πέμπτη 23 Μάιος 201901:00
0 Κριτικές

Κριτικές του κοινού

0 Κριτικές

Δώσε την κριτική σου

Βαθμολόγησε:

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη