14
Ιανουαρίου 2017

Στάθης Δρογώσης - Μανώλης Φάμελλος

Ads

Ένα μουσικό ταξίδι από 2 ξεχωριστούς ερμηνευτές - μουσικούς, που γνωρίζουν πολύ καλά, πως να δημιουργούν έναν παράδεισο από νότες για το κοινό τους.

Μόλις 15 χρόνια πέρασαν από το κοινό τους ντεμπούτο και ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιοί – φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα μοιράζονται ξανά το ίδιο πάλκο, το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, στο Kremlino.

Ο Μανώλης παίζει κιθάρα, μαντολίνο, φυσαρμόνικα και κρυφτό, ο Στάθης παίζει πιάνο, ακορντεόν και σκάκι. Μαζι τους δύο μουσικοί και οι συνοδοιπόροι τους ο Βαγγέλης που παίζει μπάσο, όλα τα παραπάνω και πρέφα και ο Οδυσσέας που παίζει τύμπανα.

Η όλο και πιο ελλειμματική τους μνήμη, η ανακλύκλωση των λαθών, η διαρκής διάψευση των μεγάλων προσδοκιών (που ποιος ξέρει γιατί έτρεφαν) αλλά και οι σωτήριές τους εμμονές και επιμονές δημιουργούν την σεναριακή βάση αυτής της παράστασης.

Με άλλα λόγια τα ίδια τα τραγούδια τους... Κι όλα μοιάζουν να γίνονται για πρώτη φορά κι ας έχουν συμβεί χιλιάδες φορές στο παρελθόν.

Επίσης βέβαια τραγουδούν (με τον τρόπο του ο καθένας) άλλοτε συμπληρωματικά κι άλλοτε ανταγωνιστικά, μπαίνοντας ο ένας μέσα στην σκιά του άλλου με το θράσος της συνάφειας.

Ο αγώνας είναι αμφίρροπος αλλά στο τέλος κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δηλαδή η μουσική!

Πληροφορίες

Γενική είσοδος : 12 ευρώ με μπύρα ή κρασι
Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων : 10 ευρώ
Ελάχιστη κατανάλωση : 25 ευρώ σε τραπέζι

Προπώληση: Τηλ. 210 410 0010, https://www.facebook.com/kreml inostage

Ημέρες και ώρες

  • Σάββατο 14 Ιανουαρίου 201722:30
0 Κριτικές

Κριτικές του κοινού

0 Κριτικές

Δώσε την κριτική σου

Βαθμολόγησε:

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη