03
Φεβρουαρίου 2018

Avishai Cohen Trio

Ads

«Seldom has one heard such an intensive concert sprinkling all genre borders like this... a master of integration.»
Rhein Main Presse, Germany

«Avishai Cohen΄s playing is as remarkable for its melodic audacity as its technical prowess.»
L΄Alsace (Online), France, February 2015

«The Israeli bassist has become a real jazz star, and this is clear from the over-crowded concert room. Cohen, Daniel Dor & Omri Mor are a «well oiled machine». Mor impresses with his virtuoso play and technical delights. [...]. No doubt this concert was the highlight of the evening!»
Jazzism, Holland, March 2016

Avishai Cohen. Ένας Jazz Man παγκοσμίων διαστάσεων! Ένας μοναδικός performer που κάθε του εμφάνιση στη χώρα μας είναι γεγονός και αφήνει ανεξίτηλη σφραγίδα στην ιστορία του gazarte.

Κάθε φορά οι θεατές τον αποθεώνουν όρθιοι, με αποτέλεσμα τα αλλεπάλληλα, αυθόρμητα encores σε μία μουσική εμπειρία που παραπέμπει σε μεγάλες rock συναυλίες !

Μια ημέρα πριν την sold out συναυλία του στην Ελβετία, ο Avishai Cohen και το Trio του κάνουν στάση στο Main Stage παρουσιάζοντας νέες συνθέσεις από το τελευταίο του album με τίτλο «1970» καθώς επίσης και παλαιότερες αγαπημένες μελωδίες του.

Τι να πρωτοπεί κάποιος για τον Avishai? Από τα πρώτα βήματα δίπλα στον Danilo Perez ως τη συμμετοχή του στο super group του Chick Corea και τις συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της jazz όπως ο Herbie Hancock,o Paquito D΄Rivera, o Bobby Mc Ferrin και η Alicia Keys μεταξύ άλλων, ο Avishai αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της συγχρονης Jazz με μία ιδιαίτερη μουσική προσωπικότητα, έχοντας βάλει τη δική του, μοναδική σφραγίδα με κομμάτια όπως το Seven Seas και Smash.

Στην σκηνή τον συνοδεύει μια από τις πιο ξεχωριστές, ευέλικτες και φρέσκες «φωνές» της σύγχρονης jazz σκηνής, ο πιανίστας και συνθέτης Omri Mor το μουσικό φάσμα του οποίου εκτείνεται από την κλασική και jazz ως την Αραβική-Ανδαλουσικανή, Αλγερινή Chaabi και λατινική μουσική. Το trio ολοκληρώνεται με τον δημιουργικό και ιδιαίτερο Noam David στα drums, ο οποίος με το πλούσιο στυλ και τους σύνθετους πολυρυθμικούς ήχους συνέβαλλε σημαντικά στην ανάπτυξη της μουσικής σκηνής στο Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός Avishai Cohen, μπασίστας, τραγουδιστής, συνθέτης και band leader, μετρώντας πλέον δύο δεκαετίες ως ένας από τους κορυφαίους μπασίστες στον κόσμο, έρχεται για ένα live που θα αποτελέσει μια jazz κοσμοπολίτικη μουσική εμπειρία με διεθνείς επιρροές στο Main Stage του gazarte την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου!

Be there!

Πληροφορίες

Προπώληση: A ζώνη: 45€ | Β ζώνη: 35€ | Γ ζώνη: 25€ |Όρθιοι: 20€
Ταμείο: A ζώνη: 48€ | Β ζώνη: 38€ | Γ ζώνη: 28€ |Όρθιοι: 23€

Main Stage

Ημέρες και ώρες

  • Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 201800:00
0 Κριτικές

Κριτικές του κοινού

0 Κριτικές

Δώσε την κριτική σου

Βαθμολόγησε:

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη