04
Νοεμβρίου 2016

Ζαχαρούλα Κληματσάκη

Ads

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει για ακόμα ένα live δυναμικά, στη μουσική σκηνή Ρότα, στα Εξάρχεια, όπου θα ερμηνεύσει επιτυχίες της Βίκυς Μοσχολιού.

(Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στη Ρότα (Εξάρχεια) σ' ένα unplugged αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού)

Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια επιστρέφει στη Ρότα (Εξάρχεια), ύστερα από τέσσερα πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στη Ρότα , στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ' ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού αυτή τη φορά σε μια ακουστική πιάνο-φωνή εκδοχή.

Μετά από 4 sold out παραστάσεις, η Ζαχαρούλα Κληματσάκη μαζί με τον ταλαντούχο πιανίστα Γιώργο Σαλτάρη θα παρουσιάσουν ένα Live που θα μας θυμίσει πόσα οφείλουμε στη Βίκυ Μοσχολιού καθώς ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αναμετρηθεί κανείς με τη λάμψη, την προσωπικότητα και την πολύ ιδιαίτερη ερμηνευτική σφραγίδα της.

Μετά το «αντίο» της μεγάλης τραγουδίστριας, τα τραγούδια θα πουν για μια ακόμα βραδιά την ιστορία της. Η δυναμική και ταλαντούχα Ζαχαρούλα την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, συναντάει ένα φθινοπωρινό βράδυ τη Βίκυ Μοσχολιού. Τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μάνου Ελευθερίου, του Απόστολου Καλδάρη, του Άκη Πάνου, του Νίκου Γκάτσου, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, μελωδίες που μας ταξιδεύουν και συγκινούν κάθε φορά που τις ακούμε.

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, μία από τις νέες ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, ανεβάζει κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά τον ερμηνευτικό της πήχη. Μετά τα δύο πετυχημένα προηγούμενα Live της με τίτλο «Μαύρο μου» και «Ονειροκρίτης», και λίγο πριν κυκλοφορήσει την καινούρια της δισκογραφική δουλειά σε μουσική και στίχους δικούς της, έρχεται να δώσει ένα νέο στοίχημα παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που παίζει με την τόσο παρούσα απουσία και με την πιο εμβληματική γυναικεία μορφή της νεότερης ελληνικής μουσικής ιστορίας.

 

Πληροφορίες

Πιάνο: Γιώργος Σαλτάρης

Κρατήσεις: 210 3801033 και rota.solonos124@gmail.com

Είσοδος: 6,00 ευρώ

Ημέρες και ώρες

  • Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 201621:30
0 Κριτικές

Φωτογραφίες


Βίντεο

Κριτικές του κοινού

0 Κριτικές

Δώσε την κριτική σου

Βαθμολόγησε:

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη