30
Νοεμβρίου 2018

Ιωάννα Τσάγκαρη - WITHIN

Ads

WITHIN your Soul You’ve got it All
Ένα World music, Ethnic Jazz project.
Όταν η ανατολή συναντάει την δύση

Το Project αυτό περιλαμβάνει original συνθέσεις της Ιωάννας Τσάγκαρη με ελληνικούς και αγγλικούς στίχους αλλά και κομμάτια που την εκφράζουν μουσικά από την παραδοσιακή και λαϊκή ελληνική, βαλκανική, Μέσης ανατολής μουσική, μέχρι την Jazz, Pop & Blues σκηνη με μοναδικές ενορχηστρώσεις και ιδιαίτερους αυτοσχεδιασμούς. 

Με εμφανείς επιρροές από την Μικρασιατική Μακεδονίτικη και Κωσταντινουπολίτικη καταγωγή της. Η Ιωάννα με κατανυκτικούς αμανέδες που πηγάζουν από τα βάθη της ψυχής της, και δυνατούς ανατολίτικους ξέφρενους ρυθμούς πλέκει μουσικές του κόσμου με ανατολίτικες, τσιγγάνικες, βυζαντινές, βαλκανικές, μεσογειακές, αφρικάνικες και Τζαζ αναφορές, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. 

Πώς γεννήθηκε το Within!
Ο τίτλος Within από την φράση που πρεσβεύει απόλυτα την Ιωάννα WITHIN your Soul You have IT ALL .. Δηλαδή μέσα στην ψυχή μας μπορούμε να βρούμε ότι ψάχνουμε, επειδή τα πάντα είναι μέσα μας και όσες εξωτερικές πηγές και να ψάξεις να ρωτήσεις ο μεγάλος γκουρού και όλες οι λύσεις του κόσμου βρίσκονται μέσα μας. Με μπιστοσύνη στο ένστικτο , και στην γιορτινή της ύπαρξη, η Ιωάννα χαράζει τον δικό της δρόμο μέσα από τραγούδια, χορούς, και την ίδια της τη ζωή. 

 Το Within project γεννήθηκε από την ανάγκη της Ιωάννας Τσάγκαρη να ακούσει, να τιμήσει και να εκφράσει την έμπνευση του είναι της, πέρα από οποιουσδήποτε μουσικούς περιορισμούς, χαρακτηρισμούς επίκτητων ρόλων και προσωπικότητας και πέρα από την έννοια που με την κοινή λογική μας αναφερόμαστε στο εγώ. Γιορτάζει την ψυχή της με όλα της τα συναισθήματα και τις εμπνεύσεις της στιγμής, αντιμετωπίζοντας τη μουσική ως αναπόφευκτο φυσικό αποτέλεσμα της πλήρους αποδοχής του εαυτού της και της δημιουργικής της φύσης. 

Ιωάννα Τσάγκαρη
Η μουσική για μένα δεν είναι απλά τραγούδια που μπορούμε να παίξουμε η να τραγουδήσουμε ωραία.. Η μουσική έχει τρελή δύναμη και είναι κάτι το μαγικό.. Μπορεί να θεραπεύσει ψυχές νου και σώματα. Μπορεί να σου θυμίσει την ουσία σου και να σε κάνει να νιώσεις συναισθήματα που δεν ήξερες καν ότι τα έχεις μέσα σου και όσο τα εκφράζεις τόσο σε απελευθερώνουν.

Πληροφορίες

Συντελεστές:
Φωνή, Συνθέσεις, Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ιωάννα Τσάγκαρη
Κανονάκι: Μανώλης Χριστοδούλου
Κόντρα Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης
Κρουστά: Λεονάρντο Ζάντα

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – ‘Ωρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: arttankltd@gmail.com – web address : http://www.elconvento.gr/ Είσοδος: 8,00 euro Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Με την υποστήριξη του artistbook.gr

Ημέρες και ώρες

  • Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 201800:00
0 Κριτικές

Κριτικές του κοινού

0 Κριτικές

Δώσε την κριτική σου

Βαθμολόγησε:

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη