28
Ιανουαρίου 2018

Final Act

Ads

Ένα από τα πιο υποσχόμενα νέα γκρουπ του Ελληνόφωνου ροκ, λίγο μετά την πετυχημένη εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη, έρχεται να ηλεκτρίσει τη σκηνή του Σταυρός του Νότου Club.
Οι Final Act ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ «Η Διαδρομή», θα παίξουν ζωντανά την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο club του Σταύρου του Νότου τα τραγούδια του άλμπουμ,τις πειραγμένες διασκευές τους, αλλά και θα παρουσιάσουν το καινούργιο τους τραγούδι «Άυλος» προπομπό της δεύτερης επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς.

Οι Final Act σχηματίστηκαν τον Αύγουστο του 2014 στην Κόρινθο. Η πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση έρχεται τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. Αρχικά έπαιζαν μόνο διασκευές Ελληνόφωνων ροκ συγκροτημάτων. Σιγά σιγά άρχισαν να γράφουν τα πρώτα δικά τους τραγούδια. Οι πρώτες εμφανίσεις στην Αθήνα δεν άργησαν να έρθουν. (Αρχιτεκτονική Γκάζι, Burbon, Ghost house, Holywood stage, On the Road, Architecture Live Stage, Faust, Sfigga). Τον Ιανουάριο του 2016 παρουσιάζουν το πρώτο τους videο clip με τίτλο Τέλειος Εργάτης, ως προπομπό της πρώτης ολοκληρωμένης τους δουλειάς, με το οποίο συμμετέχουν το Νοέμβριο του 16 στη συλλογή UNDERGROUND Όνειρα 5 που κυκλοφόρησε ψηφιακά από το site ROCKAP.GR δωρεάν. Το ντεμπούτο άλμπουμ «Η Διαδρομή» κυκλοφόρησε τον ίδιο μήνα από την FM Records και περιλαμβάνει 7 δικές τους συνθέσεις.(Φωνητικά - Πάνος Περιβολάρης, τύμπανα - Αθηνά Τσαρμπού, μπάσο - Γιώργος Αλμπάνης, κιθάρα- Θάνος Χρήστου). Σε τρία από τα τραγούδια του άλμπουμ, τους στοίχους υπογράφει η Θάλεια Αντουλινάκη. Σημαντικός σταθμός της μπάντας, η συμμετοχή τους στην πρώτη εκπομπή ERT SESSIONS by Ροκ Συναναστροφές του Πάνου Χρυσοστόμου, όπου καλεσμένοι στο στούντιο Ε της ΕΡΤ ηχογράφησαν ζωντανά τραγούδια από το άλμπουμ τους αλλά και αγαπημένες τους «πειραγμένες» διασκευές.

Πληροφορίες

Special guests: Νίκος Ζιώγαλας, Παρασκευάς Θεοδωράκης
Οι Final Act είναι :
Πάνος Περιβολάρης ( Φωνή )
Γιώργος Αλμπάνης ( Μπάσο )
Κώστας Σοφός ( Κιθάρα )
Κωνσταντίνος Νάστος ( Τύμπανα)
Παραγωγή: Άγνωστος Ήχος

Είσοδος στο μπαρ 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τηλέφωνο κρατήσεων 2109226975

Ημέρες και ώρες

  • Κυριακή 28 Ιανουαρίου 201823:30
0 Κριτικές

Κριτικές του κοινού

0 Κριτικές

Δώσε την κριτική σου

Βαθμολόγησε:

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη