22
Ιανουαρίου 2017

KAMP και Mind Departure

Ads

KAMP 

Αν δεν τους έχετε ακούσει, να το κάνετε. Αν τους έχετε ακούσει, ήρθε η ευκαιρία να τους δείτε απο κοντά. Αν τους είδατε, τους ακούσατε και θέλετε να τους ξαναδείτε, τότε οι KAMPδεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. 

Η αθηναϊκή τετράδα ξανά κοντά σας στο SIXD.O.G.S.την Κυριακή 22 Ιανουαρίου για ένα ακόμη live, παρέα αυτή τη φορά με τους MINDDEPARTURE. Οι KAMPπαίζουν απο το 2012 κι έχουν δύο LPστο ενεργητικό τους. Το δεύτερο, με τίτλο "KAMP:CLAIRVOYANCE" βγήκε μόλις το Σεπτέμβριο του 2016, σηματοδώντας την πολύ καλή συνέχεια απο το "KAMP:REAPPEAR", το πρώτο τους άλμπουμ.


Καλύπτοντας ένα στυλιστικό εύρος απο funk 70'sμέχρι industrialrock, με liveperformance που ρέει αβίαστα, τις χαρακτηριστικές μελωδίες της φωνής και την έξυπνη, minimal ενορχήστρωση, η μπάντα βασίζεται στο songwritingκαι αυτοαποκαλείται "alternativerocksongwriterband".Aν χρειαστείτε διερμηνέα για τον όρο, απλώς ελάτε να τους δείτε. Έχουν παίξει ζωντανά σε πολλά μέρη της Αθήνας, πλάι σε αξιόλογους καλλιτέχνες και σχήματα, όπως η LiaHide, οι VinylSuicideκαι άλλοι. Έχουν συμμετοχές σε φεστιβάλ και mini-fests και ετοιμάζονται να βγουν και εκτός συνόρων.

MIND DEPARTURE

Οι Mind Departure είναι ένα τετραμελές αγγλόφωνο Alternative Rock συγκρότημα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2011 και αποτελούνται από τους Δημήτρη Μακρή (φωνητικά), Χρήστο Τσεκουρλούκη (κιθάρα), Κριστιάν Μπακογιάννη (μπάσο) και Βαγγέλη Φαραντάτο (ντραμς) 

Η πρώτη τους –ανεξάρτητη- κυκλοφορία ήταν το EP "Mind Departure" τον Ιανουάριο του 2014. Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησαν με την Phonographic Society Recordsτο πρώτο τους LP με το όνομα "Roots" και το παρουσίασαν στο SixDogs τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.
Αυτή την περίοδο βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής του 2ου δίσκου τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017!

Η μουσική τους έχει έντονα στοιχειά από ρυθμικά και ατμοσφαιρικά delay, γεμάτο ενέργεια rhythm & bass section και φωνητικά με ιδιαίτερες δυναμικές και λυρισμό. Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από προσωπικά βιώματα αλλά και κοινωνικές ανησυχίες.

Πληροφορίες

Οι KAMP είναι: Γιάννης Καμπουρόπουλος - φωνητικά/ακουστική κιθάρα, Νίκος Κουτσοποδιώτης - κιθάρα, Μιχάλης Ευδαίμων - μπάσο/β' φωνητικά, Αντώνης Δούνιας - τύμπανα. 

KAMP - HUMANS (ESSENTIAL CAPTION SERIES Live @ Death Disco Athens) https://www.youtube.com/watch?v=Fk8jueuGE8o 
https://kamptheband.bandcamp.com/album/clairvoyance 

Mind Departure
https://www.facebook.com/minddeparture http://www.minddeparture.com https://www.youtube.com/minddeparture http://www.jumpingfish.gr/minddeparture http://www.reverbnation.com/minddeparture

Ημέρες και ώρες

  • Κυριακή 22 Ιανουαρίου 201700:00
0 Κριτικές

Κριτικές του κοινού

0 Κριτικές

Δώσε την κριτική σου

Βαθμολόγησε:

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη