30
Δεκεμβρίου 2017

The Speakeasies Swing Band

Ads

Το καθιερωμένο τελευταίο live της χρονιάς που έγινε θεσμός δηλώνει και πάλι το παρών. Είναι μουσικό, είναι χορευτικό, είναι γκροβάτο και άκρως ανεβαστικό. Με λίγα λόγια: είναι Swing! Γιατί Χριστούγεννα - ανάμεσα στα άλλα - σημαίνει μουσική, χορό, κέφι, μεγάλα stage και μεγάλες μπάντες για μεγάλες βραδιές και εμπειρίες.

Το Xmas Swing Show κορυφώνει το εορταστικό κλίμα, παρέα με τους τους καλύτερους Έλληνες του είδους: Οι The Speakeasies Swing Band, στο τελευταίο live του ΄17, έρχονται από τη Θεσσαλονίκη για ένα μουσικοχορευτικό ντελίριο με τη βοήθεια και παρουσία των Athens Boogie, που επίσης ξέρουν πολύ καλά πως να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα πραγματικό πάρτι!

Από το 2010 οι The Speakeasies Swing Band, έχουν παίξει σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ ανά την υφήλιο. Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Swingalonica τον Μάιο του 2010 στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως στο DIGA DIGA DOO festival στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, στο Royal Jazz Fest του Μπαχρέιν, στο Hep Cat΄s Holiday στη Μ. Βρετανία, στο Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία και στο Summer Jamboree στην Ιταλία, φεστιβάλ στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, κ.ά.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο «Bathtub Gin» το οποίο πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των «Bright Lights Late Nights» και του βραβευμένου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), «Black Swamp Village».

Το 2015 επανέρχονται με το «Land of Plenty», έναν δίσκο αποτελούμενο από 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.

Το 2017 συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την παράσταση «Homesickness Blues» σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και ενορχήστρωση Κώστα Βόμβολου.

Athens Boogie
Οι Athens Boogie είναι μια χορευτική ομάδα στη καρδιά της Αθήνας. Έχει ως στόχο την προώθηση του χορού και της μουσικής Rock n΄Roll και Swing, διαδίδοντας τις φιγούρες και την κουλτούρα της εποχής από το ΄20 έως το ΄50. Ενώνουν αυτά τα δύο είδη και το πάθος για χορό σε μια διαφορετική, διασκεδαστική εμπειρία.

Πληροφορίες

Είσοδος : 8 ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων Πληροφοριών: 2108824383

Ημέρες και ώρες

  • Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 201723:30
0 Κριτικές

Φωτογραφίες


Κριτικές του κοινού

0 Κριτικές

Δώσε την κριτική σου

Βαθμολόγησε:

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη