14
Μάιος 2017

ERRANTE - Live!

Ads

Ενα συγκρότημα, που μπήκε δυναμικά στον χώρο της μουσικής, θα μας παρασύρει σε ρυθμούς tango και valse στη μουσική σκηνή του Galerie Δημιουργών. Ο λόγος για τους ERRANTE, που ιδρύθηκαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και υπόσχονται μία βραδιά όνειρο.

Το συγκρότημα ERRANTE ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2017, και παρουσιάζει περιπλανώμενες μουσικές του Θανάση Καραμίντζιου, tango, valse και εκπλήξεις.

Θανάσης Καραμίντζιος:
Έχει γράψει μουσική για θέατρο (παράσταση "Der Rächer" του Edgar Wallace στο ACUD THEATER BERLIN (θεατρική ομάδα apT του πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου)) και έχει εμφανιστεί με το εκεί συγκρότημά του σε μπαρ, καφέ και συναυλιακούς χώρους του Βερολίνου και της Βουδαπέστης, όπως και στο "Karneval der Kulturen" 2015, το μεγαλύτερο open air festival του Βερολίνου. Από τον Ιανουάριο του 2017 παρουσιάζει τη μουσική του με τους ΕRRANTE, με βάση τη Θεσσαλονίκη.

Ελισώ Παπαστρατή:
Αρχιτέκτων στο επάγγελμα, με σπουδές στο βιολί αρχικά στο Σύγχρονο και μετά στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα των σπουδών της συμμετείχε σε διάφορα μουσικά σύνολα (ορχήστρα του ΑΠΘ, ορχήστρα Καλαμαριάς κ.τ.λ.) με εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος του μουσικού σχήματος 2L8, ενώ σήμερα συνεργάζεται με τον μουσικοσυνθέτη Μ. Μυλωνάκη στην παρουσίαση του προσωπικού του project, καθώς και τον Θ. Καραμίντζιο στα πλαίσια του σχήματος Errante.αά

Θοδωρής Παπαδημητρίου:
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ, διπλωματούχος διεύθυνσης ορχήστρας (Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, τάξη Βλ. Συμεωνίδη), και κάτοχος Master of Music με ειδίκευση στη διεύθυνση (University of Hull, UK). Έχει δίπλωμα βιολοντσέλου (τάξη Μ. Λιάτσου) και πτυχίο πιάνου (τάξη Αθ. Μπιλιλή), καθώς και πτυχία αρμονίας, αντίστιξης και φυγής. Διευθύνει τις ορχήστρες του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης και τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (MOYSA). Συνθέτει μουσική για θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και ορχηστρικά έργα εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τα σχήματα που διευθύνει. Σαν τσελίστας έχει συνεργαστεί και έχει ηχογραφήσει με διάφορους καλλιτέχνες και δημιουργούς της πόλης.

Πληροφορίες

Παίζουν:
Ελισώ Παπαστρατή – βιολί
Θοδωρής Παπαδημητρίου – βιολοντσέλο
Θανάσης Καραμίντζιος – κιθάρα, συνθέσεις

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Πληροφορίες - Κρατήσεις:
210 6251732

Ημέρες και ώρες

  • Κυριακή 14 Μάιος 201700:30
0 Κριτικές

Βίντεο

Κριτικές του κοινού

0 Κριτικές

Δώσε την κριτική σου

Βαθμολόγησε:

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη