14
Φεβρουαρίου 2017

Τhe Kiss

Ads

Μία ξεχωριστή παράσταση για τον έρωτα, σε μία μοναδική ημέρα παγκόσμιας γιορτής για τους ερωτευμένους.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός επιβιβάζεται στο βαγόνι του έρωτα και ταξιδεύει στον χρόνο με τη βοήθεια δύο μικρών παιδιών. Ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος και καθώς κυλά, ο έρωτας γίνεται μετρήσιμος. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός συναντά το alter ego του και μεταμορφώνεται επί σκηνής στον κομπέρ με την κωδική ονομασία mind the gap.

Αμέτρητες κάρτες ανανέωσης χρόνου φιλιού των 5, 10 και 15 λεπτών προσφέρονται στους θεατές που έχουν επιβιβαστεί στον απέναντι συρμό και τώρα πια μπορούν να φιληθούν απεριόριστα. Στον ίδιο συρμό, ένας άνδρας και μία γυναίκα ερωτεύονται. Τυχαία. Επιθυμούν να φιληθούν. Να συνδεθούν. Ανταποκρίνονται στο ερωτικό κάλεσμα του κομπέρ και παίζουν το παιχνίδι του, ενώ τα δύο μικρά παιδιά παίζουν κρυφτό μέσα στον συρμό μέχρι που...

Το "The Kiss" είναι μία παράσταση για τον έρωτα από την ανάποδη. Πόσο διαρκεί ο έρωτας; Είναι μετρήσιμος; Ποια είναι η σωστή διάρκεια του φιλιού; Είναι ο χρόνος μας απεριόριστος ή μήπως όχι; O mind the gap στήνει ένα διαδραστικό show με τη χρήση μουσικής και βίντεο, όπου τα στερεότυπα περί έρωτος αναπαράγονται διαρκώς με μοναδικό στόχο να καταστραφούν. Για να επιστρέψουμε στα βασικά: τι είναι τελικά ο έρωτας;

Ο Πολυχώρος Πόλις μετατρέπεται σ' ένα installation τρένου ειδικά για την ημέρα των "ερωτευμένων", προσκαλώντας τους θεατές να επιβιβαστούν στο βαγόνι του έρωτα. Η διάρκεια της παράστασης είναι απεριόριστη και χορηγός επικοινωνίας είναι η Γλώσσα.

Οδηγίες προς τους επιβάτες του σταθμού:

"Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στον θαυμαστό κόσμο του έρωτα. Είμαι ο Μελαχρινός αλλά μελαχρινός δεν είμαι. Με την επικύρωση του εισιτηρίου σας στην είσοδο του σταθμού μεταβαίνετε προσεκτικά εντός του συρμού, ο οποίος και θα παραλαμβάνει κάθε φορά συγκεκριμένο αριθμό επιβατών.

Η είσοδος σας πραγματοποιείται με δεμένα μάτια και με τη βοήθεια ενός ενήλικα και ενός παιδιού που ταξιδεύουν εδώ και χρόνια με το βαγόνι του έρωτα. Κατά τη μετάβασή σας, προσοχή στο κενό μεταξύ της λέξης και της σημασίας της!
Please, mind the gap between the word and the meaning!"

Φωτογραφίες


Πληροφορίες

Ταυτότητα Παράστασης

Σύλληψη-Κείμενο: Μελαχρινός Βελέντζας

Κίνηση: Ελένη Παγκαλιά

Μουσική: Γιώργος Πούλιος

Κατασκευή βαγονιού: Μάριος Βελέντζας

Trailer/φωτογραφίες: Ίρις Κατσούλα

Επικοινωνία: The Crab

Ραδιοφωνικός παραγωγός/κομπέρ: Μελαχρινός Βελέντζας
Ζευγάρι συρμού: Νεκτάριος Παπαλεξίου, Αντιγόνη Σταυροπούλου
Και τα παιδιά: Πέπη Κώνστα και Κωνσταντίνος Κουτρούμπας.

Ευχαριστούμε τους απλούς πολίτες που απάντησαν στις ερωτήσεις του mind the gap για τη διάρκεια του φιλιού, τον έρωτα και την ανάγκη τους να συνδέονται και να επικοινωνούν.

Είσοδος: 7 ευρώ & 5 ευρώ (άνεργοι, φοιτητές, ατέλειες). Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται σανγκρία.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης: 210 8000009 & 6977 773875

Ημέρες και ώρες

  • Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 201721:00
0 Κριτικές

Βίντεο

Κριτικές του κοινού

0 Κριτικές

Δώσε την κριτική σου

Βαθμολόγησε:

Ατζέντα

Ενημερωθείτε από το Artistbook

Μην χάσω

Αρχη