24 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Γιορτάζουμε μικροί και μεγάλοι τα γενέθλια της «σχεδίας»

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το ελληνικό περιοδικό δρόμου έχει γενέθλια. Συμπληρώνει εννιά χρόνια ζωής, εννιά χρόνια ταξίδια αλληλεγγύης, ενσυναίσθησης και συμπερίληψης. Το πρωί εκείνης της ημέρας, λοιπόν, θα στηθεί μια μικρή γιορτή στο «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56) και μας περιμένουν όλους!

Θα κρεμάσουμε από το υπόστεγο 154 χάρτινα καραβάκια (το κάθε σπιτάκι μια ξεχωριστή ανθρώπινη ιστορία – θα μας πουν από κοντά τι συμβολίζουν).

Θα θαυμάσουμε τα έργα των παιδιών που τον περασμένο Σεπτέμβριο κλήθηκαν να αποτυπώσουν σε εικόνες τι σημαίνει για εκείνα η λέξη «σπίτι». Μπορεί, μεν, μόνο ο «εκλεκτός της καρδιάς» της κριτικής επιτροπής να είδε το σκίτσο του να γίνεται εξώφυλλο στο τεύχος #96 (Ιανουάριος 2022), εμείς όμως θα έχουμε τη χαρά να θαυμάσουμε και τις 20 υπέροχες ζωγραφιές στους τοίχους του «σχεδία home».

Όλοι οι μικροί μας φίλοι ως 12 ετών θα απολαύσουν τα ροφήματά τους κερασμένα από τη «σχεδία».

Και όλοι μας θα διασκεδάσουμε, θα πιούμε κρασιά από τη Νεμέα και θα συζητήσουμε για όλα αυτά που έχουν καταφέρει μαζί μας 9 χρόνια τώρα.

Ημερομηνία: Κυριακή 27/2, ώρα 11:00 π.μ.
Τοποθεσία: «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56, Αθήνα).
Είσοδος ελεύθερη.

*Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις: info@shedia.gr & info@shediahome.gr
2130231220 & 2103314310

Δείτε επίσης

Είδαμε την παράσταση «Ραπουνζέλ χωρίς Παραμύθι» (Video)

Στο κάλεσμα σε μια παράσταση του Ηλία Καρελλά κανείς δε μπορεί να πει όχι μιας και όσες έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα με την υπογραφή του αποτελούν-τουλάχιστον- εγγύηση για μικρούς και μεγάλους! Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε την Κυριακή σε μια «ειδική» παράσταση για φίλους και συνεργάτες στο θέατρο Κάππα. Είδαμε την βραβευμένη πλέον παράσταση «Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι» […]

Νικολέτα Βλαβιανού-Νίκος Ψαρράς μας μιλούν για τον… Μυστηριώδη Mr. Love

Οι συστάσεις για τη Νικολέτα Βλαβιανού και το Νίκο Ψαρρά είναι περιττές αφού και οι δύο είναι από τους σημαντικότερους Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς τους. Καθείς εξ αυτών με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του και σημαντικές συνεργασίες σε θέατρο και τηλεόραση, έχουν καταφέρει να απασχολούν ευχάριστα το κοινό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο