24 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Monsieur​ Minimal στο Roof Stage του Gazarte 7/4/2023

Ο Monsieur​ Minimal επιστρέφει στο Roof Stage του Gazarte, ανανεωμένος και με ένα νέο,μαγευτικό single, με τον τίτλο Desert in your eyes, το οποίο κυκλοφορεί από την Mo.Mi.Records.
Με την vintage dream-pop πάντα να βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου τα τελευταία χρόνια, ο μονίμως επίκαιρος Monsieur Minimal είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που έχει καταφέρει σε κάθε του νέο δίσκο να αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής χωρίς να φοβάται να πειραματιστεί σε νέα μονοπάτια… και με κάποιο μαγικό τρόπο να το κάνει πάντα με επιτυχία!

Την Παρασκευή 7 Απριλίου, ο Monsieur Minimal θα μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν γεμάτο με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του.

Ένα σύμπαν γεμάτο Love Stories, Πάστα Φλώρες, Αγκαλιές, και όλες τις αγαπημένες “Easteriκες” επιτυχίες του.

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Ώρα έναρξης: 22:00

***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό!

Δείτε επίσης

Οι ΌΝΑΡ στο Major Seven 2/3/2024

Το θρυλικό συγκρότημα του Λευτέρη Πλιάτσικα, συμπληρώνει φέτος τα 25 χρόνια από τη δημιουργία του και οι ΟΝΑΡ έχουν επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της χώρας! Μετά από την περιοδεία τους σε 10 μεγάλες πόλεις της Ελλάδα, ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε και στην Αθήνα, στη νέα μουσική σκηνή του Major Seven. Με το νέο τους κομμάτι “Όλα εδώ” να […]

Θανάσης απακωνσταντίνου Θέατρο Βράχων Καλοκαίρι 2022

20, 21, & 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τέσσερα χρόνια μετά τις κοινές εμφανίσεις με τον Σωκράτη, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να επανέλθει στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο