Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Monsieur​ Minimal στο Roof Stage του Gazarte 7/4/2023

Ο Monsieur​ Minimal επιστρέφει στο Roof Stage του Gazarte, ανανεωμένος και με ένα νέο,μαγευτικό single, με τον τίτλο Desert in your eyes, το οποίο κυκλοφορεί από την Mo.Mi.Records.
Με την vintage dream-pop πάντα να βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου τα τελευταία χρόνια, ο μονίμως επίκαιρος Monsieur Minimal είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που έχει καταφέρει σε κάθε του νέο δίσκο να αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής χωρίς να φοβάται να πειραματιστεί σε νέα μονοπάτια… και με κάποιο μαγικό τρόπο να το κάνει πάντα με επιτυχία!

Την Παρασκευή 7 Απριλίου, ο Monsieur Minimal θα μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν γεμάτο με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του.

Ένα σύμπαν γεμάτο Love Stories, Πάστα Φλώρες, Αγκαλιές, και όλες τις αγαπημένες “Easteriκες” επιτυχίες του.

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Ώρα έναρξης: 22:00

***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό!

Δείτε επίσης

Τάνια Τσανακλίδου «Το Μαγικό Κουτί» Μέρος δεύτερο

Η Τάνια Τσανακλίδου παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της παράστασης «Το Μαγικό κουτί», 26 χρόνια μετά την πρώτη της πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Το «Μαγικό κουτί – μέρος δεύτερο» είναι ο τόπος που κατοικούν ατελέσφοροι έρωτες, ματαιώσεις και απώλειες, φόβοι και ελπίδες, η αποδοχή και η συμφιλίωση. Μαζί με τους υπέροχους μουσικούς που την συνοδεύουν, τον Σπύρο […]

Κιθάρα vs Μπουζούκι στη μουσική σκηνή Σφίγγα 18/2/2024

“Κιθάρα vs Μπουζούκι” Ο Γιάννης Ταυλάςκαι ο Τάσος Δερέσκοςστη μουσική σκηνή Σφίγγα Κυριακή 18 ΦεβρουαρίουΟ ένας παίζει κιθάρα και μεγάλωσε με Jimi Hendrix και Led Zeppelin.Ο άλλος παίζει μπουζούκι και είναι μεγαλωμένος με Μανώλη Χιώτη και Γιώργο Ζαμπέτα. Είναι όμως δύο αχώριστα φιλαράκια που μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά, στα Καμίνια του Πειραιά και δεν μπορεί […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο