27 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Είδαμε Τάνια Τσανακλίδου – Φώτη Σιώτα στο Vox!

Μεγάλη εβδομάδα… Μεγάλη Δευτέρα για την ακρίβεια άλλα για εμάς έμοιαζε σαν… Ανάσταση αυτή η βραδιά. Ανάσταση ψυχών που βρέθηκαν και μοιράστηκαν μελωδίες, σκέψεις, απόψεις και συντροφιά. Ναι όλα αυτά είναι η παράσταση της Τάνιας και του Φώτη.
Ένα μοίρασμα σε μέρες περίεργες, που κάπως έχει ξεχαστεί το να δίνουμε, η Τάνια και ο Φώτης παρέα με την υπέροχη μπάντα τους αυτό κάνουν, δίνονται.
Οφείλω να ομολογήσω πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες στιγμές της Τάνιας τα τελευταία χρόνια. Με υπέροχες ενορχηστρώσεις αλλά και εξαιρετικές επιλογές κομματιών. Μια παράσταση που δε πρέπει να χάσετε και που αξίζει να ξαναδούμε για μια ακόμη φορά, μιας και πήρε παράταση για την Δευτέρα 24 Απριλίου!
Ο φακός μας πραγματικά δεν ήταν ικανός να αποτυπώσει αυτό που ζήσαμε παρόλα αυτά μπορεί να σας δώσει ένα μικρό δείγμα!
Δείτε το video

Δείτε επίσης

Είδαμε την παράσταση «Ραπουνζέλ χωρίς Παραμύθι» (Video)

Στο κάλεσμα σε μια παράσταση του Ηλία Καρελλά κανείς δε μπορεί να πει όχι μιας και όσες έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα με την υπογραφή του αποτελούν-τουλάχιστον- εγγύηση για μικρούς και μεγάλους! Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε την Κυριακή σε μια «ειδική» παράσταση για φίλους και συνεργάτες στο θέατρο Κάππα. Είδαμε την βραβευμένη πλέον παράσταση «Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι» […]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Oι ανθρώπινες σχέσεις & η ζωή απαιτεί συμβιβασμούς.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Τον έχουμε γνωρίσει ως βοηθό αστυνομικό του τηλεοπτικού «Μπέκα» αλλά και στα «Μαύρα μεσάνυχτα». Τον είδαμε ως «πεθερόπληκτο» στο «Η οικογένεια βλάπτει». Στο σανίδι τον έχουμε απολαύσει στην «Μαύρη Kωμωδία», στους «Ιππείς» και φέτος τον συναντάμε για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Διάνα και την παράσταση «Κατάδικός μου». Για την παράσταση και όχι μόνο μίλησε με τον Κυρίακο Τσικορδάνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο