6 Δεκεμβρίου 2023

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Είδαμε Τάνια Τσανακλίδου – Φώτη Σιώτα στο Vox!

Μεγάλη εβδομάδα… Μεγάλη Δευτέρα για την ακρίβεια άλλα για εμάς έμοιαζε σαν… Ανάσταση αυτή η βραδιά. Ανάσταση ψυχών που βρέθηκαν και μοιράστηκαν μελωδίες, σκέψεις, απόψεις και συντροφιά. Ναι όλα αυτά είναι η παράσταση της Τάνιας και του Φώτη.
Ένα μοίρασμα σε μέρες περίεργες, που κάπως έχει ξεχαστεί το να δίνουμε, η Τάνια και ο Φώτης παρέα με την υπέροχη μπάντα τους αυτό κάνουν, δίνονται.
Οφείλω να ομολογήσω πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες στιγμές της Τάνιας τα τελευταία χρόνια. Με υπέροχες ενορχηστρώσεις αλλά και εξαιρετικές επιλογές κομματιών. Μια παράσταση που δε πρέπει να χάσετε και που αξίζει να ξαναδούμε για μια ακόμη φορά, μιας και πήρε παράταση για την Δευτέρα 24 Απριλίου!
Ο φακός μας πραγματικά δεν ήταν ικανός να αποτυπώσει αυτό που ζήσαμε παρόλα αυτά μπορεί να σας δώσει ένα μικρό δείγμα!
Δείτε το video

Δείτε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Θέμης Καραμουρατίδης: «Πιστεύω στους αγώνες και στη μη υποταγή»

Ακούγοντας το τραγούδι «Σʼ έχω βρει και σε χάνω» που ερμηνεύει η Νατάσσα Μποφίλιου, αναρωτηθήκαμε ποιος είχε γράψει τη μουσική. Ψάχνοντας τα ονόματα των συντελεστών «πέσαμε» στο όνομα του συνθέτη: Θέμης Καραμουρατίδης, του οποίου το τραγούδι μας μίλησε και μας άγγιξε, λόγω της ωριμότητας της μελωδίας, της ενδιαφέρουσας ενορχήστρωσης και του συνδυασμού κλασικών και σύγχρονων μουσικών στοιχείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο