Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Ανακοίνωση από το θέατρο Αργώ της Αιμιλίας Υψηλάντη

Μόλις λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση μετά το θάνατο της αγαπημένης μας Μαρίνας Υψηλάντη, κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη σε ηλικία 55 ετών.

“Ο αιφνίδιος θάνατος της πολυαγαπημένης μας κόρης και μητέρας Μαρίνας γέμισε θλίψη την καρδιά μας.

Ευχαριστώ όλους εσάς φίλους, γνωστούς και άγνωστους για την συμπαράσταση σας και τα κύματα αγάπης που λάβαμε αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες του πένθους.”

Αιμιλία και Άρτεμις Υψηλάντη


Το θέατρο Αργώ πενθεί.
Όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του θεάτρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την λύπη τους για τον θάνατο της Μαρίνας Υψηλάντη. 

Το θέατρο από τις 18 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει κανονικά, καθώς και οι παραστάσεις της «Κυρίας Κλάιν»

Δείτε επίσης

Λαχειοφόρος Αγορά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ένας Λαχνός, Χιλιάδες Χαμόγελα Μπορείτε να αποκτήσετε τους λαχνούς σας:• Τηλεφωνικά στο 11040 (αστική χρέωση από σταθερό ή κινητό)• Ηλεκτρονικά στο https://giatoxamogelo.gr/ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί να συμμετέχετε και φέτος, στη Λαχειοφόρο Αγορά που πραγματοποιεί από τις 17 Μαρτίου 2023, στηρίζοντας το έργο και τις υπηρεσίες του και σκορπίζοντας Χιλιάδες χαμόγελα. Αποκτήστε τους […]

Κέλλυ Σταμουλάκη: «Το παραμύθι δεν πρέπει να είναι νανούρισμα, αλλά συναγερμός!»

Συνέντευξη στη Λίνα Γριβογιάννη Μία από τις πιο όμορφες συζητήσεις που έχω κάνει πότε, με δύο από τις πιο υπέροχες γυναίκες που έχω γνωρίσει. Βλέποντας την παράσταση «Ως την άκρη του ονείρου» το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνεις είναι ότι δεν αφόρα μόνο παιδία και ας είναι οι βασικοί θεατές της. Είναι μία παράσταση γεμάτη μηνύματα, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο