Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Μελίνα Κανά-Θέμης Καραμουρατίδης «Σπίθα» Νέο Album

Η συνεργασία της Μελίνας Κανά και του Θέμη Καραμουρατίδη αποτελεί αναμφισβήτητα το δισκογραφικό γεγονός της χρονιάς!

Η Μελίνα Κανά ντύνει με την υπέροχη φωνή της 9 εμπνευσμένες συνθέσεις του Θέμη Καραμουρατίδη και μας ανάβουν την «Σπίθα» της δημιουργίας με το νέο album, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Τέσσερα χρόνια μετά το ζεϊμπέκικο «Αγάπα Με Και Πούλα Με», η σπουδαία ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά συναντά ξανά τον Θέμη Καραμουρατίδη, έναν από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς του και μας παρουσιάζουν έναν ολοκληρωμένο κύκλο τραγουδιών, τους στίχους των οποίων υπογράφουν οι σπουδαίοι στιχουργοί Οδυσσέας Ιωάννου, Λιζέτα Καλημέρη και Μαρία Τζωρτζάκη. Την επιμέλεια της παραγωγής υπογράφει ο Ηλίας Μπενέτος.

Στο πνεύμα του album μας έβαλαν δύο τραγούδια που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα κι αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, το ομότιτλο «Σπίθα» και το «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα».

Μέσα από 9 ξεχωριστά τραγούδια, η Μελίνα Κανά και ο Θέμης Καραμουρατίδης μοιράζονται μαζί μας την πιο μελωδική και γεμάτη μουσικό πάθος «Σπίθα»!

Καλή ακρόαση!

Βρείτε το album «Σπίθα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3OenxKb
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3zB9gmJ
Deezer: https://bit.ly/39zz9Zn
Δείτε την official album playlist:



Δείτε επίσης

Η συγγραφέας Τίνα (Κωνσταντίνα Τασσοπούλου) «εξομολογείται» στο artistbook.gr

Τη λένε Τίνα, παρόλο που στα επίσημα χαρτιά που έχουν επινοήσει οι μεγάλοι άνθρωποι για να υπάρχει τάξη στην κοινωνία αναγράφεται ως Κωνσταντίνα Τασσοπούλου. Η Τίνα λοιπόν είναι μια κοπέλα που επικοινωνεί με τον κόσμο μέσα από τις ιστορίες που γράφει. Ιστορίες για μικρούς και για μεγάλους. Ιστορίες για ανθρώπους που τους αρέσουν τα ταξίδια, τα μακρινά και τα κοντινά.

«Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» με την ματιά της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

«Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ “Με τη ματιά της Κάρμεν Ρουγγέρη” &«πρωτότυπη μουσική του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ» Σκηνοθεσία ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ – ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ Από Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 Η Κάρμεν Ρουγγέρη, η  Χριστίνα Κουλουμπή και οι συνεργάτες τους θα ανεβάσουν φέτος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, την παράσταση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο