27 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Οι ΌΝΑΡ στο Major Seven 2/3/2024

Το θρυλικό συγκρότημα του Λευτέρη Πλιάτσικα, συμπληρώνει φέτος τα 25 χρόνια από τη δημιουργία του και οι ΟΝΑΡ έχουν επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της χώρας!

Μετά από την περιοδεία τους σε 10 μεγάλες πόλεις της Ελλάδα, ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε και στην Αθήνα, στη νέα μουσική σκηνή του Major Seven.

Με το νέο τους κομμάτι “Όλα εδώ” να μεταδίδεται -ήδη στα αθηναϊκά ραδιόφωνα, με ραδιοφωνικές επιτυχίες στη φαρέτρα τους που παίζονται μέχρι σήμερα, με συνεργασίες και συναυλίες που άφησαν εποχή, οι ΟΝΑΡ επιβεβαιώνουν πως… ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Ή προσθήκη της κρητικής λύρας στο σχήμα, μετατρέπει το Live σε μία μουσική εμπειρία.

Εκτός της δικής τους δισκογραφίας, θα μας παρουσιάσουν αγαπημένες διασκευές σε τραγούδια των: Β. Παπακωνσταντίου, Πυξ Λαξ, Δ. Σαββόπουλου, Ξυλούρη, κ.α., σ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο ηλεκτρισμό και συναίσθημα.

Παίζουν οι μουσικοί:
Λευτέρης Πλιάτσικας/κιθάρα, φωνή
Φένια Βούλγαρη/φωνή
Λουκάς Καλαντζάκος/τύμπανα
Λία Μιχαηλΐδου/πλήτρα
Γιώργης Βροντινάκης/κρητική λύρα, μαντολίνο, λαούτο

ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 ΜΑΡΤΙΟΥ
MAJOR SEVEN
(Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο πλησίον σταθμού Μετρό)
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 12€

Οργάνωση ΠαραγωγήςΡετιρέ Productions

New Single | ΌΝΑΡ – Όλα Εδώ |

Δείτε επίσης

Μήτσος Πουλικάκος και οι «Γεια σου Τάκη» Ζωντανοί στο Κύτταρο 19/1/2024

& SPECIAL GUESTS1η άφίξη.. ΑΠΡοΣΑΡΜΟΣΤΟΙ Α 2.1Νέες συμμετοχές ΠΡΟΣΕΧΩΣ… Μετά τα τρία συνεχόμενα Sold Out στο Κύτταρο, τον Γενάρη που μας πέρασε, ο Μήτσος Πουλικάκος (a.k.a Θείος Νώντας) και οι «Γειά σου Τάκη», επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος!#Γειά_σου_Τάκη ….. #Τρέχα_γύρευε  ….. #Ας_προσέχαμε ….. Μέσα στον κακοτράχαλο και δυστοπικό κυκεώνα, που είναι η “καταπληκτικής ποιότητας” ζωή […]

 Η Emma Shapplin στη Μονή Λαζαριστών. 4 Σεπτεμβρίου 2022 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ (ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ) Ζήστε τη μαγεία μιας αληθινά υπέροχης φωνής Στην Ελλάδα το κοινό τη λατρεύει και το απέδειξε κάνοντας sold out τις συναυλίες της το 2019 και το 2021. Η Emma Shapplin έρχεται στο κατώφλι του φθινοπώρου να μας καταπλήξει ξανά σε μια παράσταση με ερμηνείες που αναδύονται από τα βάθη της ψυχής. Στη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο