27 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Επετειακό LiVe Μαρία Καλούδη @MajorSeven 17/2/2024

Με ολόφρεσκο τραγούδι και ανανεωμένη διάθεση, η ερμηνεύτρια Μαρία Καλούδη γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική δισκογραφία, αλλά και τη συνεργασία της με τον τραγουδοποιό Νικόλα Λειβαδίτη.

Πλαισιωμένη από τέσσερεις εξαίρετους μουσικούς, δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε ένα μουσικό πρόγραμμα με κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία καθώς και με αγαπημένες διασκευές, με ethnic διάθεση.

Το νέο της τραγούδι «Σταγόνα», έχει θέσει τη βάση για μία καλλιτεχνική στροφή που της ταιριάζει απόλυτα και την υποστηρίζει αβίαστα.

Τόσο οι ερμηνείες της, όσο και η σκηνική της παρουσία, μας κάνει να είμαστε βέβαιοι, πως τα 10 χρόνια παρουσίας της, στα μουσικά δρώμενα της χώρας, είναι μόνο η αρχή!

Στα μουσικά, αυτά, γενέθλια της, ένας πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης, θα δώσει το παρόν για να μοιραστούνε μαζί τη σκηνή, σε μεγάλες επιτυχίες του.

Το μυστήριο θα λυθεί, το…

ΣΑΒΒΑΤΟ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Major Seven
Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο
πλησίον σταθμού Μετρό

Είσοδος: 10€
Ώρα έναρξης: 22:00
τηλ. κρατήσεων: 6949207008
Διοργάνωση: Ρετιρέ Productions

Δείτε επίσης

Ross Daly Quartet & Special Guests στο Half Note Jazz Club 11-14 Νοεμβρίου 2022  

Από τις 11 έως τις 14 Νοέμβρη, το κουαρτέτο του Ross Daly έρχεται στη σκηνή του Half Note Jazz Club για τέσσερεις μοναδικές βραδιές. Μαζί με τον Ross Daly, θα παίξουν οι μουσικοί Κέλυ Θωμά (λύρα), Παύλος Σπυρόπουλος (κοντραμπάσο) και Bijan Chemirani (κρουστά). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις σύγχρονης τροπικής μουσικής του Ross Daly και της […]

Φωτορεπορτάζ: 80 Χρόνια Μάνος Λοΐζος με Νταλάρα-Παπακωνσταντίνου-Πασχαλίδη στο θέατρο Πέτρας

Ώρα 19:30. Φτάνουμε στο θέατρο Πέτρας. Απ έξω έχουν ήδη συγκεντρωθεί εκατοντάδες κόσμου περιμένοντας υπομονετικά στην ουρά να ανοίξουν οι πόρτες. Στα εκδοτήρια, μας πληροφορούν πως η συναυλία είναι ήδη sold out, όχι πως δεν το περιμέναμε βέβαια. Ώρα 20:00. Ανοίγουν οι πόρτες και μέσα σε ελάχιστα λεπτά γεμίζουν όλες οι κερκίδες. Μέσα σε ελάχιστη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο