18 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Το Kids Dream Festival έρχεται και πάλι στην Τεχνόπολη

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΤοKIDS DREAM FESTIVAL, το μαγικό υπερθεματικό φεστιβάλ που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι, επιστρέφει για 2η χρονιά στην Αθήνα.  Αυτή την φορά στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του Δήμου Αθηναίων στο κέντρο της πόλης, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο παιχνιδιού, δράσης, χορού, τραγουδιού με τους Burger Project, διασκέδασης, ξεγνοιασιάς, γνώσης, μαγείας με τον μοναδικό ΣΑΝΚΑΡΑ και με θεματικές εκπλήξεις που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα ενθουσιάσουν τους παραβρισκόμενους, στις 10 και 11 ΙΟΥΝΙΟΥ από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Στο διήμερο πρόγραμμα του KIDS DREAM FESTIVAL περιλαμβάνονται,  παραστάσεις, κουκλοθέατρο, συναυλίες, magic show, εικαστικά & περιβαλλοντικά εργαστήρια, ρομποτική, face painting, παιχνίδια δράσης εξωτερικού χώρου, φουσκωτά, bungee trampoline, skate park, επιστημονικά πειράματα, ομαδικά παιχνίδια, χορός, bubble show, ειδική γωνιά για βρεφική και προσχολική ηλικία  και πολλά άλλα !

Μια υπερπαραγωγή για όλη την οικογένεια,  που διοργανώνεται από την Robin4Arts, την πολιτιστική εταιρεία, η οποία είναι πίσω από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά events που πραγματοποιούνται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, υπό την διεύθυνση και το όραμα της αγαπημένης ηθοποιού Μαρίας Παπαλάμπρου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί  στην ιστοσελίδα www.kidsdreamfestival.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ KIDS DREAM FESTIVAL

Χώρος διεξαγωγής: ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Στάση Μετρό Κεραμεικός)
Ημέρες: ΣΑΒΒΑΤΟ 10 – ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
Ώρες λειτουργίας: 10:00-22:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ομαδικές κρατήσεις: 210 7298930
Προπώληση εισιτηρίων ΑΠΟ 1η ΜΑΙΟΥ: www.viva.gr
Παραγωγή: Robin4arts GmbH

Με την υποστήριξη του artistbook.gr

Δείτε επίσης

Συνέντευξη: Γεωργία Ζώη "Με δυσκολία συγκρατώ τα δάκρυα μου τραγουδώντας το ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"

Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Σοφία σε θυμάμαι» στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς που σημειώνει μεγάλη επιτυχία είχαμε την τιμή και τη χαρά να μιλήσουμε με την πρωταγωνίστρια Γεωργία Ζώη. Μια κουβέντα για το χθες, το σήμερα, το αύριο, μια κουβέντα για τη Σοφία Βέμπο!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Full Face «Χρησιμοποιούμε το full face για να τονίσουμε τα μάτια μας»

Παρασκευή απόγευμα και βρισκόμαστε στο roots cafe στον Κορυδαλλό για να κάνουμε μια κουβέντα με τους Full Face (Τiny Jackal & Iratus). Το δίδυμο που κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να κάνει όλη την εγχώρια hip hop κοινότητα να τους κοιτάξει. Έχοντας βγάλει 2 albums “Λίγο πριν” και  “Κάπου εδώ” που είναι μέρη της τριλογίας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο