Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Ανακοίνωση από το θέατρο Αργώ της Αιμιλίας Υψηλάντη

Μόλις λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση μετά το θάνατο της αγαπημένης μας Μαρίνας Υψηλάντη, κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη σε ηλικία 55 ετών.

“Ο αιφνίδιος θάνατος της πολυαγαπημένης μας κόρης και μητέρας Μαρίνας γέμισε θλίψη την καρδιά μας.

Ευχαριστώ όλους εσάς φίλους, γνωστούς και άγνωστους για την συμπαράσταση σας και τα κύματα αγάπης που λάβαμε αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες του πένθους.”

Αιμιλία και Άρτεμις Υψηλάντη


Το θέατρο Αργώ πενθεί.
Όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του θεάτρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την λύπη τους για τον θάνατο της Μαρίνας Υψηλάντη. 

Το θέατρο από τις 18 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει κανονικά, καθώς και οι παραστάσεις της «Κυρίας Κλάιν»

Δείτε επίσης

Δήλωση σχετικά με τη διακοπή της χθεσινής παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από το Θέατρο “Τζένη Καρέζη”

Μετά το πρωτοφανές και αποτρόπαιο επεισόδιο εφόδου της Σάσα Σταμάτη μαζί με άλλα πέντε άτομα στη σκηνή του θεάτρου «Καρέζη» και της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου το θέατρο προχώρησε στην παρακάτω δήλωση. Το θέατρο «Τζένη Καρέζη»  με την πολυετή και συνεχή παρουσία του στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου, έχει αποδείξει ότι στηρίζει απόλυτα τους συνεργάτες […]

Νέο τραγούδι, με τίτλο “Τα φύλλα που’ χω στα μαλλιά”, από τον τραγουδοποιό Γιάννη Αδάμο.

Πρόκειται για ένα μελωδικό single που θυμίζει Ανατολή  και μας ταξιδεύει από το πρώτο άκουσμα προς στην αγαλλίαση τής ψυχής.Με στίχο γροθιά στο στομάχι, όπως μας έχει συνηθίσει ο Γιάννης Αδάμος, μας μιλάει για την δύναμη της αγάπης αλλά και την αρμονία του έρωτα.Το λαούτο συνυπάρχει με την ακουστική κιθάρα και το μπεντίρ χορεύει με […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο