20 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

ΕΙΔΑΜΕ: Σταμάτη Μορφονιό στο Μπαράκι της Διδότου (Φωτορεπορτάζ)

Πέμπτη. Μια μέρα πριν από την Παρασκευή δε λέω, αλλά όχι και η καλύτερη για βόλτα ή ξενύχτι μιας και δουλεύεις την επόμενη… Τι γίνεται όμως όταν αυτή σου την Πέμπτη την περνάς με πολλούς αγαπημένους φίλους που είχες καιρό να δεις, μιας και έχουμε καταφέρει να κάνουμε όλες μας τις μέρες να μοιάζουν Πέμπτες και το σημείο συνάντησης είναι το Μπαράκι της Διδότου και το live του Σταμάτη Μορφονιού; Τότε όλα αλλάζουν και γίνονται όμορφα.

Είναι περίεργο να θες να περιγράψεις ένα live, να μεταδώσεις πως πέρασες και να μετατρέπεται σε κάτι τόσο προσωπικό. Ε, ναι, τότε γίνεται μαγικό… Αυτό ακριβώς τελικά είναι και κάθε live του Σταμάτη Μορφωνιού. Μια προσωπική υπόθεση που την μοιράζεται μαζί σου. Όταν ο Σταμάτης ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο τραγούδι λέει στον κόσμο από σκηνής σα μικρό ντροπαλό παιδί, κατεβάζοντας τα μάτια «πόσο χαίρομαι που είστε εδώ, δε σας περίμενα…» δεν μπορείς παρά να νιώσεις κομμάτι της παρέας του. Μιας εξαιρετικής μπάντας που παίζει για σένα τραγούδια του Σταμάτη, αλλά και του Άσιμου, του Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλά και την εξαιρετική διασκευή της Δραπετσώνας.

Επιλογές που σε παρασέρνουν αλλά και προσπαθούν να σε βάλουν σε σκέψεις. Δεν μπορεί εξάλλου να γίνει κάτι διαφορετικό από έναν άνθρωπο που γράφει «Μη ξεχνάτε τα παιδιά».
Αν ποτέ λοιπόν πάρει το αυτί σου για κάποιο live του Σταμάτη πήγαινε και μάλλον θα με θυμηθείς….

 

Δείτε επίσης

Φωτορεπορτάζ: 80 Χρόνια Μάνος Λοΐζος με Νταλάρα-Παπακωνσταντίνου-Πασχαλίδη στο θέατρο Πέτρας

Ώρα 19:30. Φτάνουμε στο θέατρο Πέτρας. Απ έξω έχουν ήδη συγκεντρωθεί εκατοντάδες κόσμου περιμένοντας υπομονετικά στην ουρά να ανοίξουν οι πόρτες. Στα εκδοτήρια, μας πληροφορούν πως η συναυλία είναι ήδη sold out, όχι πως δεν το περιμέναμε βέβαια. Ώρα 20:00. Ανοίγουν οι πόρτες και μέσα σε ελάχιστα λεπτά γεμίζουν όλες οι κερκίδες. Μέσα σε ελάχιστη […]

ΕΙΔΑΜΕ: Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων-Φωτορεπορτάζ

Πέμπτη βράδυ με τα πρώτα κρύα, μετά από πολύ καιρό, μετά από καραντίνες και ιούς ξανά εκεί, στους βράχους παρέα με τον Θανάση, τη Μελίνα την μπάντα του και τους χιλιάδες ακόλουθους του. Φτάνοντας από νωρίς στο θέατρο γνωρίζοντας πως επρόκειτο για την ήδη από το προηγούμενο βράδυ sold out, τρίτη στη σειρά, συναυλία είχα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο