24 Σεπτεμβρίου 2022

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Είδαμε την παράσταση 2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα

Μυρτώ Αλικάκη και Γιούλικα Σκαφιδά δίνουν όλο τους τον εαυτό και σίγουρα καταφέραν να μας κάνουν να φύγουμε με πολλά ερωτήματα και συναισθήματα. Μετά το τέλος της παράστασης μιλήσαμε με τη Γιούλικα.

Τρίτη απόγευμα το κάλεσμα στην ανοιχτή πρόβα της παράστασης 2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα λίγο πριν ανοίξει αυλαία για το κοινό. Κανείς δε θα μπορούσε να αρνηθεί μια τέτοια πρόσκληση με ένα τέτοιο καστ και με την παρουσία του βραβευμένου Γάλλου συγγραφέα και σκηνοθέτη Pascal Rambert.

Και η αλήθεια είναι πως οι υψηλές προσδοκίες μας για αυτό που θα παρακολουθούσαμε  βγήκαν αληθινές. Ένα έργο που μέσα από τα σκληρά κατά κύριο λόγο λόγια 2 αδερφών που κυρίως αφορούν την σχέση τους από τη γέννηση τους γίνονται όχημα να δεις πολλά γύρω σου. Να δεις τις σχέσεις σου με τα αδέρφια σου, να δεις το ρόλο σου ως γονέας, αν ήδη είσαι ή έστω να προβληματιστείς για το πως θα ήθελες να είναι αυτός ο ρόλος. Να δεις τη θέση σου μέσα σε αυτή την κοινωνία αλλά και να καταλάβεις τη θέση των άλλων…

Μια παράσταση δύσκολή, μια παράσταση γροθιά στο στομάχι που δε προσπαθεί να σε πείσει και να σε «κρατήσει» με φανταχτερά σκηνικά, μουσικές υποκρούσεις, και κουστούμια.

Μια παράσταση που λέει μόνο την αλήθεια της μέσα από το διάλογο δύο εξαίρετων ηθοποιών που καταφέρνουν να σε ρουφήξουν μέσα στην ψυχοσύνθεση των ρόλων τους και να σε κρατήσουν με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Μυρτώ Αλικάκη και Γιούλικα Σκαφιδά δίνουν όλο τους τον εαυτό και σίγουρα καταφέραν να μας κάνουν να φύγουμε με πολλά ερωτήματα και συναισθήματα. Μετά το τέλος της παράστασης μιλήσαμε με τη Γιούλικα.

Δείτε το βίντεο

Δείτε περισσότερα για την παράσταση εδώ

Δείτε επίσης

Ο Χάρης Σώζος μας μιλά για την θεατρική παράσταση «Ο Τζακ και η φασολιά»

Ο Χάρης Σώζος είναι ένας από τους γνωστότερους Έλληνες ηθοποιούς μέσα από την συμμετοχή του σε επιτυχημένες κωμικές κυρίως σειρές στην τηλεόραση. Πλούσια όμως είναι και η θεατρική του πορεία με συνεργασίες με μεγάλους ηθοποιούς.

Βιντεοσυνέντευξη: Δημήτρης Ζερβουδάκης «Την ευτυχία που δεν σου χαρίζουν κλέψτην»

Με αφορμή τις εμφανίσεις του στην Αθήνα και τη μουσική σκηνή Σφίγγα ο Δημήτρης Ζερβουδάκης μίλησε μαζί μας σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Δραστήριος μουσικά αλλά και κοινωνικά δε θα μπορούσε μην είναι απολαυστική αλλά και ουσιαστική η κουβέντα μαζί. Παρακολουθούμε χρόνια την πορεία του, το δημόσιο λόγο του αλλά και τις ζωντανές του εμφανίσεις τις […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο