1 Οκτωβρίου 2023

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Είδαμε την παράσταση 2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα

Μυρτώ Αλικάκη και Γιούλικα Σκαφιδά δίνουν όλο τους τον εαυτό και σίγουρα καταφέραν να μας κάνουν να φύγουμε με πολλά ερωτήματα και συναισθήματα. Μετά το τέλος της παράστασης μιλήσαμε με τη Γιούλικα.

Τρίτη απόγευμα το κάλεσμα στην ανοιχτή πρόβα της παράστασης 2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα λίγο πριν ανοίξει αυλαία για το κοινό. Κανείς δε θα μπορούσε να αρνηθεί μια τέτοια πρόσκληση με ένα τέτοιο καστ και με την παρουσία του βραβευμένου Γάλλου συγγραφέα και σκηνοθέτη Pascal Rambert.

Και η αλήθεια είναι πως οι υψηλές προσδοκίες μας για αυτό που θα παρακολουθούσαμε  βγήκαν αληθινές. Ένα έργο που μέσα από τα σκληρά κατά κύριο λόγο λόγια 2 αδερφών που κυρίως αφορούν την σχέση τους από τη γέννηση τους γίνονται όχημα να δεις πολλά γύρω σου. Να δεις τις σχέσεις σου με τα αδέρφια σου, να δεις το ρόλο σου ως γονέας, αν ήδη είσαι ή έστω να προβληματιστείς για το πως θα ήθελες να είναι αυτός ο ρόλος. Να δεις τη θέση σου μέσα σε αυτή την κοινωνία αλλά και να καταλάβεις τη θέση των άλλων…

Μια παράσταση δύσκολή, μια παράσταση γροθιά στο στομάχι που δε προσπαθεί να σε πείσει και να σε «κρατήσει» με φανταχτερά σκηνικά, μουσικές υποκρούσεις, και κουστούμια.

Μια παράσταση που λέει μόνο την αλήθεια της μέσα από το διάλογο δύο εξαίρετων ηθοποιών που καταφέρνουν να σε ρουφήξουν μέσα στην ψυχοσύνθεση των ρόλων τους και να σε κρατήσουν με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Μυρτώ Αλικάκη και Γιούλικα Σκαφιδά δίνουν όλο τους τον εαυτό και σίγουρα καταφέραν να μας κάνουν να φύγουμε με πολλά ερωτήματα και συναισθήματα. Μετά το τέλος της παράστασης μιλήσαμε με τη Γιούλικα.

Δείτε το βίντεο

Δείτε περισσότερα για την παράσταση εδώ

Δείτε επίσης

STRING DEMONS Νέο τραγούδι “Aντοχή”

Μια τυχαία συνάντηση που δεν έπρεπε να γίνει, με ένα πρόσωπο από τα παλιά, γέννησε την “Αντοχή”, το νέο τραγούδι των String Demons, του ντουέτου εγχόρδων της Λυδίας και του Κωνσταντίνου Μπουντούνη. Μετά από μια σειρά ευφάνταστων διασκευών που μας παρουσίασαν τους προηγούμενους μήνες, οι String Demons έγραψαν την “Αντοχή” με αρκετό χιούμορ πάνω στον […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο