Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Δήλωση σχετικά με τη διακοπή της χθεσινής παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από το Θέατρο “Τζένη Καρέζη”

Μετά το πρωτοφανές και αποτρόπαιο επεισόδιο εφόδου της Σάσα Σταμάτη μαζί με άλλα πέντε άτομα στη σκηνή του θεάτρου «Καρέζη» και της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου το θέατρο προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.

Το θέατρο «Τζένη Καρέζη»  με την πολυετή και συνεχή παρουσία του στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου, έχει αποδείξει ότι στηρίζει απόλυτα τους συνεργάτες του και τους καλλιτέχνες που παρουσιάζουν το έργο τους, χωρίς φίμωτρα, λογοκρισία, περιορισμούς, ανελευθερίες και διπλωματικές τακτικές.

Η ιστορία του κόσμου δεν είναι τίποτα άλλο από την πρόοδο της συνείδησης της ελευθερίας, του λόγου, της έκφρασης, της αλήθειας.

Η αλήθεια είναι πάντα κρυμμένη. Πρέπει να ψάξουμε πολύ για να την βρούμε και όταν την βρούμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, γιατί αλλιώς σκοτώνει.

Δεν θα σταματήσουμε να στεκόμαστε πλάι σε όσους εκφράζονται ελεύθερα, δημιουργικά και αληθινά, υπηρετώντας κάθε μορφή τέχνης και ειδικά τη Σάτιρα.

 «Η Τέχνη είναι μεγάλη. Θα πλησιάσουμε αυτήν και τους ανθρώπους της με ευλάβεια και σεβασμό. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ» όπως είπε ο Κάρολος Κουν.

Αθήνα, 3/12/2021

Εκ της διευθύνσεως, Αλέξανδρος Καζάκος                                                           

Δείτε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Oι ανθρώπινες σχέσεις & η ζωή απαιτεί συμβιβασμούς.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Τον έχουμε γνωρίσει ως βοηθό αστυνομικό του τηλεοπτικού «Μπέκα» αλλά και στα «Μαύρα μεσάνυχτα». Τον είδαμε ως «πεθερόπληκτο» στο «Η οικογένεια βλάπτει». Στο σανίδι τον έχουμε απολαύσει στην «Μαύρη Kωμωδία», στους «Ιππείς» και φέτος τον συναντάμε για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Διάνα και την παράσταση «Κατάδικός μου». Για την παράσταση και όχι μόνο μίλησε με τον Κυρίακο Τσικορδάνο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Full Face «Χρησιμοποιούμε το full face για να τονίσουμε τα μάτια μας»

Παρασκευή απόγευμα και βρισκόμαστε στο roots cafe στον Κορυδαλλό για να κάνουμε μια κουβέντα με τους Full Face (Τiny Jackal & Iratus). Το δίδυμο που κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να κάνει όλη την εγχώρια hip hop κοινότητα να τους κοιτάξει. Έχοντας βγάλει 2 albums “Λίγο πριν” και  “Κάπου εδώ” που είναι μέρη της τριλογίας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο