23 Οκτωβρίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Δήλωση σχετικά με τη διακοπή της χθεσινής παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από το Θέατρο “Τζένη Καρέζη”

Μετά το πρωτοφανές και αποτρόπαιο επεισόδιο εφόδου της Σάσα Σταμάτη μαζί με άλλα πέντε άτομα στη σκηνή του θεάτρου «Καρέζη» και της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου το θέατρο προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.

Το θέατρο «Τζένη Καρέζη»  με την πολυετή και συνεχή παρουσία του στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου, έχει αποδείξει ότι στηρίζει απόλυτα τους συνεργάτες του και τους καλλιτέχνες που παρουσιάζουν το έργο τους, χωρίς φίμωτρα, λογοκρισία, περιορισμούς, ανελευθερίες και διπλωματικές τακτικές.

Η ιστορία του κόσμου δεν είναι τίποτα άλλο από την πρόοδο της συνείδησης της ελευθερίας, του λόγου, της έκφρασης, της αλήθειας.

Η αλήθεια είναι πάντα κρυμμένη. Πρέπει να ψάξουμε πολύ για να την βρούμε και όταν την βρούμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, γιατί αλλιώς σκοτώνει.

Δεν θα σταματήσουμε να στεκόμαστε πλάι σε όσους εκφράζονται ελεύθερα, δημιουργικά και αληθινά, υπηρετώντας κάθε μορφή τέχνης και ειδικά τη Σάτιρα.

 «Η Τέχνη είναι μεγάλη. Θα πλησιάσουμε αυτήν και τους ανθρώπους της με ευλάβεια και σεβασμό. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ» όπως είπε ο Κάρολος Κουν.

Αθήνα, 3/12/2021

Εκ της διευθύνσεως, Αλέξανδρος Καζάκος                                                           

Δείτε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – A Des Potes: Μια τρελοπαρέα… με την καλή έννοια

«Γνωριστήκαμε τυχαία ήταν σύμπτωση φταίξανε οι συγκυρίες τι περίπτωση σ’ ένα μπαρ σε μια πόλη στη Μεσόγειο φίλος έφερε ένα φίλο στο υπόγειο α ντε ποτ σημαίνει για τους φίλους, α ντε ποτ…». Είναι μια τρελοπαρέα με την καλή έννοια. Είναι παιδιά της γενιάς τους με την καλή έννοια. Είναι αγανακτισμένοι με την καλή έννοια. […]

ΝΕΟ ALBUMQΠάνος Μαλαχιάς “Περαστικοί & ευγνώμονεςLive στον Σταυρό του Νότου”

Τραγουδούν Γεράσιμος ΑνδρεάτοςΒιολέτα ΙκαρηΝίκος ΜπουρνέληςΜίλτος ΠασχαλίδηςΜιχάλης ΠολυχρονάκηςΒασίλης ΠροδρόμουΑσπασία ΣτρατηγούΜάκης ΨαραδέλληςΤον Μάρτιο του 2023, ο συνθέτης Πάνος Μαλαχιάς παρουσίασε ζωντανά στον Σταυρό του Νότου, το άλμπουμ του “Περαστικοί & ευγνώμονες”, δεκατρείς νέες συνθέσεις, ερμηνευμένες από μια ομάδα αναγνωρισμένων και εκλεκτών καλλιτεχνών: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βιολέτα Ικαρη, Νίκος Μπουρνέλης, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιχάλης Πολυχρονάκης, Βασίλης Προδρόμου, Ασπασία Στρατηγού, Μάκης […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο