25 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Λευτέρης Ελευθερίου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στο Caja de musica 5&12  Μαΐου

Το αχτύπητο δίδυμο Λευτέρης Ελευθερίου και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος αφήνουν τον ηλεκτρικό ήχο και μας γυρνάνε στην εποχή των μπουάτ σε ένα ακουστικό πρόγραμμα.

Ξανασυστήνουν πρόσωπα και μουσικές του χθες και του σήμερα με χιούμορ αλλά και τρυφερότητα και γίνονται μαζί μας μια παρέα κλείνοντας πονηρά το μάτι στα στερεότυπα.

Δύο πληθωρικοί καλλιτέχνες με minimal αλλά ροκ διάθεση έρχονται να μας συνεπάρουν με τραγούδια του Αλκιβιάδη αλλά και αγαπημένα τραγούδια που ταξιδεύουν από τον Χατζιδάκι στους Beatles και από τους Κατσιμίχα στους Radiohead.

Μαζί τους στα τύμπανα ο Στέλιος Πασχάλης και στο πιάνο το ακορντεόν και το μπάσο ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.

info:
Έναρξη: 22.00
Είσοδος: 10€
Caja de musica – Σινώπης 27& Μιχαλακοπούλου, 115 27
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 – 21.00) & info@cajademusica.gr

Δείτε επίσης

Φωτορεπορτάζ: 80 Χρόνια Μάνος Λοΐζος με Νταλάρα-Παπακωνσταντίνου-Πασχαλίδη στο θέατρο Πέτρας

Ώρα 19:30. Φτάνουμε στο θέατρο Πέτρας. Απ έξω έχουν ήδη συγκεντρωθεί εκατοντάδες κόσμου περιμένοντας υπομονετικά στην ουρά να ανοίξουν οι πόρτες. Στα εκδοτήρια, μας πληροφορούν πως η συναυλία είναι ήδη sold out, όχι πως δεν το περιμέναμε βέβαια. Ώρα 20:00. Ανοίγουν οι πόρτες και μέσα σε ελάχιστα λεπτά γεμίζουν όλες οι κερκίδες. Μέσα σε ελάχιστη […]

Θανάσης απακωνσταντίνου Θέατρο Βράχων Καλοκαίρι 2022

20, 21, & 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τέσσερα χρόνια μετά τις κοινές εμφανίσεις με τον Σωκράτη, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να επανέλθει στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο