Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Monsieur​ Minimal στο Roof Stage του Gazarte 7/4/2023

Ο Monsieur​ Minimal επιστρέφει στο Roof Stage του Gazarte, ανανεωμένος και με ένα νέο,μαγευτικό single, με τον τίτλο Desert in your eyes, το οποίο κυκλοφορεί από την Mo.Mi.Records.
Με την vintage dream-pop πάντα να βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου τα τελευταία χρόνια, ο μονίμως επίκαιρος Monsieur Minimal είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που έχει καταφέρει σε κάθε του νέο δίσκο να αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής χωρίς να φοβάται να πειραματιστεί σε νέα μονοπάτια… και με κάποιο μαγικό τρόπο να το κάνει πάντα με επιτυχία!

Την Παρασκευή 7 Απριλίου, ο Monsieur Minimal θα μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν γεμάτο με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του.

Ένα σύμπαν γεμάτο Love Stories, Πάστα Φλώρες, Αγκαλιές, και όλες τις αγαπημένες “Easteriκες” επιτυχίες του.

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Ώρα έναρξης: 22:00

***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό!

Δείτε επίσης

Οι Smashing Pumpkins στην Αθήνα!

Today is the greatest day we’ve ever known… Οι τιτάνες της alternative rock σκηνής SMASHING PUMPKINS επιτέλους στην Ελλάδα!Οι Smashing Pumpkins, η αδιαφιλονίκητα ηγετική μπάντα των 90’s, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους “The World Is a Vampire”, έρχονται στην Αθήνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 υποσχόμενοι μια συγκλονιστική και αξέχαστη live μουσική εμπειρία! ❯❯ […]

 Η Emma Shapplin στη Μονή Λαζαριστών. 4 Σεπτεμβρίου 2022 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ (ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ) Ζήστε τη μαγεία μιας αληθινά υπέροχης φωνής Στην Ελλάδα το κοινό τη λατρεύει και το απέδειξε κάνοντας sold out τις συναυλίες της το 2019 και το 2021. Η Emma Shapplin έρχεται στο κατώφλι του φθινοπώρου να μας καταπλήξει ξανά σε μια παράσταση με ερμηνείες που αναδύονται από τα βάθη της ψυχής. Στη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο