Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Οι ΌΝΑΡ στο Major Seven 2/3/2024

Το θρυλικό συγκρότημα του Λευτέρη Πλιάτσικα, συμπληρώνει φέτος τα 25 χρόνια από τη δημιουργία του και οι ΟΝΑΡ έχουν επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της χώρας!

Μετά από την περιοδεία τους σε 10 μεγάλες πόλεις της Ελλάδα, ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε και στην Αθήνα, στη νέα μουσική σκηνή του Major Seven.

Με το νέο τους κομμάτι “Όλα εδώ” να μεταδίδεται -ήδη στα αθηναϊκά ραδιόφωνα, με ραδιοφωνικές επιτυχίες στη φαρέτρα τους που παίζονται μέχρι σήμερα, με συνεργασίες και συναυλίες που άφησαν εποχή, οι ΟΝΑΡ επιβεβαιώνουν πως… ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Ή προσθήκη της κρητικής λύρας στο σχήμα, μετατρέπει το Live σε μία μουσική εμπειρία.

Εκτός της δικής τους δισκογραφίας, θα μας παρουσιάσουν αγαπημένες διασκευές σε τραγούδια των: Β. Παπακωνσταντίου, Πυξ Λαξ, Δ. Σαββόπουλου, Ξυλούρη, κ.α., σ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο ηλεκτρισμό και συναίσθημα.

Παίζουν οι μουσικοί:
Λευτέρης Πλιάτσικας/κιθάρα, φωνή
Φένια Βούλγαρη/φωνή
Λουκάς Καλαντζάκος/τύμπανα
Λία Μιχαηλΐδου/πλήτρα
Γιώργης Βροντινάκης/κρητική λύρα, μαντολίνο, λαούτο

ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 ΜΑΡΤΙΟΥ
MAJOR SEVEN
(Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο πλησίον σταθμού Μετρό)
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 12€

Οργάνωση ΠαραγωγήςΡετιρέ Productions

New Single | ΌΝΑΡ – Όλα Εδώ |

Δείτε επίσης

Ross Daly Quartet & Special Guests στο Half Note Jazz Club 11-14 Νοεμβρίου 2022  

Από τις 11 έως τις 14 Νοέμβρη, το κουαρτέτο του Ross Daly έρχεται στη σκηνή του Half Note Jazz Club για τέσσερεις μοναδικές βραδιές. Μαζί με τον Ross Daly, θα παίξουν οι μουσικοί Κέλυ Θωμά (λύρα), Παύλος Σπυρόπουλος (κοντραμπάσο) και Bijan Chemirani (κρουστά). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις σύγχρονης τροπικής μουσικής του Ross Daly και της […]

Έφη Αγραφιώτη Παρουσίαση Δίσκων – Ρεσιτάλ  Πιάνου

“ Ήχοι από το Συρτάρι “ αρ.1, 2 & 3 Στην καλλιτεχνική πορεία της η Έφη Αγραφιώτη έπαιξε γνωστή και άγνωστη μουσική για πιάνο, ηχογράφησε από το 1976 σε πολλά ραδιόφωνα και δισκογράφησε από το 1979 ελληνικά έργα για πιάνο, πολλά εξ αυτών σε πρώτη παρουσίαση. Εκατοντάδες είναι οι συναυλίες στις οποίες παρουσίασε έργα για […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο