24 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Η Δήμητρα Μαστορίδου απαντά στο… δεκάλογο του artistbook

Την γνωρίσαμε από τους δύο δίσκους της, ξεχωρίσαμε το ταλέντο της ως τραγουδοποιό αλλά και την αγάπη της για τα ζώα και τους συνανθρώπους της. Την καλέσαμε να απαντήσει στο δεκάλογο του artistbook. Απολαύστε την!

Ποιος είναι ο πιο κρυφός σου φόβος;
Ο χρόνος που περνά. Από παιδί φοβόμουν ότι δε θα προλάβω. Τα τελευταία χρόνια ευτυχώς έχω δουλέψει επάνω σε αυτό και πάει κάπως καλύτερα.

Τι αγαπάς στην πόλη σου;
Στο Μαρούσι υπάρχουν κάποια μέρη που μου θυμίζουν τα παιδικά-εφηβικά μου χρόνια. Όταν τα επισκέπτομαι αισθάνομαι πιο δυνατή. Επίσης, αγαπώ το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, όπου μπορεί κανείς εύκολα να έρθει σε επαφή με διάφορες μορφές τέχνης (εικαστικά, μουσική, χορός…). Καθημερινά συμβαίνουν πράγματα. Αν έχεις κέφι και χρόνο μπορείς να τα απολαύσεις.

Με τι θυμώνεις;
Με την κατάχρηση εξουσίας. Παντός τύπου. Την πατριαρχία, την αστυνομική βία, το φασισμό, το ρατσισμό, το bullying.

Ποια συμβουλή κρατάς σαν φυλαχτό;
Δεν έχω κάποια σταθερή συμβουλή. Κάνω τόσο διαφορετικά λάθη κάθε φορά, που οι συμβουλές αναγκαστικά ανανεώνονται…

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;
Εκείνο που συν-κινεί, δηλαδή που με πηγαίνει προς τα εμπρός. Και εκείνο που έχει συναίσθημα, γιατί με κάνει να κοιτάζω εντός μου.

Έχεις ένα μαγικό ραβδί, τι το κάνεις;
Το δίνω σε ένα παιδί. Ξέρει καλύτερα…

Τι σε κάνει να νοιώθεις ξανά παιδί;
Η παρέα με μικρά παιδιά. Επίσης, η Άνοιξη, ο έρωτας, οι πατάτες τηγανιτές, οι παλιές ελληνικές ταινίες …

Το αγαπημένο σου απόφθεγμα;
«Περίμενε, αλλά μην περιμένεις πολύ».

Ποια ήταν η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου έως τώρα;

Δεν έχω κάποια που μπορώ να απομονώσω ως την πιο σημαντική. Παρόλα αυτά, μεγαλώνοντας θεωρώ σημαντικές τις στιγμές που ό,τι συμβαίνει γίνεται συνειδητά.

Η τέχνη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο;
Ο κόσμος αλλάζει ούτως ή άλλως. Νομοτελειακά. Και η τέχνη επίσης. Πολύ πιο εύκολα από ό,τι ο κόσμος. Θα έλεγα, λοιπόν, πως ο κόσμος μπορεί να αλλάξει πιο γρήγορα και πιο ευχάριστα με τη δύναμη της τέχνης. Και τελικά, αν ο κόσμος δε μπορεί να αλλάξει με την τέχνη…αυτός χάνει.

Η Δήμητρα Μαστορίδου είναι τραγουδοποιός. Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους, το «Καινούργιο Σπίτι» και το «Παράλογο Με Θέα». Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τον τρίτο δίσκο της. Αγαπά το θέατρο και έχει εργαστεί κάνοντας μουσικές επιμέλειες σε πολλές παραστάσεις. Έχει γράψει το θεατρικό έργο με τίτλο «Ο Κόμπος», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Βακχικόν. Αγαπά το ραδιόφωνο, τα ζώα, τη σοκολάτα, τη φύση, την τέχνη και τους ανθρώπους της τέχνης.

Δείτε επίσης

Νικολέτα Βλαβιανού-Νίκος Ψαρράς μας μιλούν για τον… Μυστηριώδη Mr. Love

Οι συστάσεις για τη Νικολέτα Βλαβιανού και το Νίκο Ψαρρά είναι περιττές αφού και οι δύο είναι από τους σημαντικότερους Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς τους. Καθείς εξ αυτών με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του και σημαντικές συνεργασίες σε θέατρο και τηλεόραση, έχουν καταφέρει να απασχολούν ευχάριστα το κοινό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο