19 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Ο Γιώργος Μπανταδάκης απαντά στο… δεκάλογο του artistbook

Γιώργος Μπανταδάκης. Τον γνωρίσαμε από την τηλεόραση τον απολαύσαμε και τον ξεχωρίσαμε στο θεατρικό σανίδι. Ευγενικός, προσιτός και όχι “κακός” όπως συχνά οι ρόλοι που υποδύεται δέχτηκε με χαρά την πρό(σ)κλησή μας. 

Σήμερα τον φιλοξενούμε στην στήλη των 10 ερωτήσεων του artistbook που σκοπό έχει να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα αγαπημένους μας καλλιτέχνες. 

Απολαύστε τον!

Ποιος είναι ο πιο κρυφός σου φόβος;
Η μοναξιά 

Τι αγαπάς στην πόλη σου;
Τις ανοιξιάτικες βραδιές και τους ήχους της πόλης 

Με τι θυμώνεις;
Με την αναισθησία 

Ποια συμβουλή κρατάς σαν φυλαχτό;
Τη φράση που έλεγε ένας φίλος ” Η ζωή είναι μια τσάρκα”

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;
“Τον εαυτό του παιδί” 

Έχεις ένα μαγικό ραβδί, τι το κάνεις;
Προσπαθώ να μπολιάσω την αγάπη και την αλληλοβοήθεια στο μυαλό και την καρδιά των ανθρώπων. Αν αυτά κυριαρχήσουν θα είναι ο κόσμος μας πιο φωτεινός. 

Τι σε κάνει να νιώθεις ξανά παιδί;
Οι βόλτες στην Πάτρα, το καλοκαίρι και οι φίλοι μου.

Το αγαπημένο σου απόφθεγμα;
“τὸ δὲ ζητούμενον ἁλωτόν, ἐκφεύγειν δὲ τἀμελούμενον”

Ποια ήταν η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου έως τώρα;
Πολλές. Τι να πρωτοδιαλέξω; 

Η τέχνη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο; 
Η τέχνη αυτό κάνει. Αφυπνίζει, απελευθερώνει, δημιουργεί. Ας την βάλουμε όλοι με κάθε τρόπο στη ζωή μας.

——————————————————————————————————————————————

Ο Γιώργος Μπανταδάκης, τελείωσε το Πανεπιστήμιο στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας κι αμέσως μετά μπήκε στη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη Ήδη στο τρίτο έτος της σχολής ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά στην τηλεόραση κι αμέσως ακολούθησαν πολλές και σημαντικές θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές. Στην τηλεόραση έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως τα : Daddy Cool, Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας , Δις Μαδιάμ, Τρίχες, Μαρία η άσχημη, Κάτω Παρτάλι, Οδός Παραδείσου 7, Φίλα το βάτραχο σου κ.α.

Στο θέατρο έχει υπηρετήσει πολλά και διαφορετικά είδη θεάτρου συμμετέχοντας σε μεγάλες θεατρικές δουλειές, με σκηνοθέτες όπως οι: Γιώργος Αρμένης, Αλέξανδρος Ρήγας, Κώστας Αρζόγλου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Βάσια Παναγοπούλου, Πανός Αμαραντίδης, Σοφία Κακαρελίδου κα.

Υπήρξε συνιδρυτής της καλλιτεχνικής εταιρείας “Παρών” που για 8 χρόνια έκανε θεατρικές παραγωγές για μικρούς και μεγάλους μετρώντας σημαντικές συνεργασίες με ΔΗΠΕΘΕ και σημαντικά φεστιβάλ. Η δράση της εταιρείας έγινε Πανεπιστημιακή μελέτη από φοιτητές του Μεταπτυχιακού τμήματος της Θεατρολογίας. Ασχολείται με τη διδασκαλία θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά και ενήλικες, ενώ έχει παρουσιάσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ” Παραμυθογραφίες” σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Φέτος συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά “Έρωτας Μετά” στον Alpha και στο θέατρο σε δύο παραστάσεις. Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη “Θησέας και Μινώταυρος” και στο θέατρο Αγγέλων Βήμα στην μαύρη κωμωδία “Η Ζαριά” σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά.

Δείτε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-Απόστολος Ρίζος: Θεμελιώδεις έννοιες της ζωής μας είναι γένους θηλυκού

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη του συναυλία στη «Σκιά των βράχων» στον Βύρωνα  ζητήσαμε από τον Απόστολο Ρίζο να μας μιλήσει για την «Γυναίκα στον Πυρήνα» αλλά και για τον ρόλο της γυναίκας στη ζωή του.    

Ο Χάρης Σώζος μας μιλά για την θεατρική παράσταση «Ο Τζακ και η φασολιά»

Ο Χάρης Σώζος είναι ένας από τους γνωστότερους Έλληνες ηθοποιούς μέσα από την συμμετοχή του σε επιτυχημένες κωμικές κυρίως σειρές στην τηλεόραση. Πλούσια όμως είναι και η θεατρική του πορεία με συνεργασίες με μεγάλους ηθοποιούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο