27 Απριλίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Είδαμε την παράσταση «Ραπουνζέλ χωρίς Παραμύθι» (Video)

Στο κάλεσμα σε μια παράσταση του Ηλία Καρελλά κανείς δε μπορεί να πει όχι μιας και όσες έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα με την υπογραφή του αποτελούν-τουλάχιστον- εγγύηση για μικρούς και μεγάλους! Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε την Κυριακή σε μια «ειδική» παράσταση για φίλους και συνεργάτες στο θέατρο Κάππα. Είδαμε την βραβευμένη πλέον παράσταση «Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι» με βραβείου Θεάτρου για Παιδιά και Εφήβους από την Ελληνική Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών.

Μια άρτια παράσταση που καθηλώνει τα παιδιά αλλά και τα… μεγαλύτερα παιδία. Με τη γνωστή πλέον συνύπαρξη θέατρού και σκιών επί σκηνής αλλά και τη ζωντανή μουσική από τους String Demons η παράσταση σε μαγεύει.

Μια παράσταση που αν και ο τίτλος της παραπέμπει σε πύργους και πριγκίπισσες μιλάει για την σκληρή πραγματικότητα του πολέμου, του ρατσισμού, της ζωής στη φύση αλλά ακόμα και των μαθησιακών δυσκολιών. Μια παράσταση που σου φέρνει ένα σφίξιμο στην καρδιά και αρκετές στιγμές ακόμα και δάκρυα στα μάτια… Όλα αυτά με έναν εξαιρετικό τρόπο μέσα από την περιπέτεια της Λέτι (Δανάη Ομορεγκιέ Νεάνθη) και τη συναναστροφή της με την Κυρία Πιρς (Idra Kayne) και τον Κόνραντ (Μάκης Νάνος) χωρίς διδακτισμούς και εύκολες παραδοχές. Οι εξαιρετικές ερμηνείες επί σκηνής αλλά και η αφήγηση του Φάνης Παυλόπουλος αποθεώνουν το υπέροχο κείμενο και την πρωτοποριακή σκηνοθετική προσέγγιση του Ηλία Καρελλά.

Δείτε το βίντεο και μη χάσετε την παράσταση μικροί και μεγάλοι!

Δείτε επίσης

«Παραμύθι χωρίς όνομα» από την Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη

στο Θέατρο Κιβωτός από την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 Στο Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ, από την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή, η παιδική σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη, θα παρουσιάσει την παράσταση για παιδιά και όλη την οικογένεια, ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα.   Το κείμενο υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη η οποία συν σκηνοθετεί […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο