Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

ΕΙΔΑΜΕ: Σταμάτη Μορφονιό στο Μπαράκι της Διδότου (Φωτορεπορτάζ)

Πέμπτη. Μια μέρα πριν από την Παρασκευή δε λέω, αλλά όχι και η καλύτερη για βόλτα ή ξενύχτι μιας και δουλεύεις την επόμενη… Τι γίνεται όμως όταν αυτή σου την Πέμπτη την περνάς με πολλούς αγαπημένους φίλους που είχες καιρό να δεις, μιας και έχουμε καταφέρει να κάνουμε όλες μας τις μέρες να μοιάζουν Πέμπτες και το σημείο συνάντησης είναι το Μπαράκι της Διδότου και το live του Σταμάτη Μορφονιού; Τότε όλα αλλάζουν και γίνονται όμορφα.

Είναι περίεργο να θες να περιγράψεις ένα live, να μεταδώσεις πως πέρασες και να μετατρέπεται σε κάτι τόσο προσωπικό. Ε, ναι, τότε γίνεται μαγικό… Αυτό ακριβώς τελικά είναι και κάθε live του Σταμάτη Μορφωνιού. Μια προσωπική υπόθεση που την μοιράζεται μαζί σου. Όταν ο Σταμάτης ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο τραγούδι λέει στον κόσμο από σκηνής σα μικρό ντροπαλό παιδί, κατεβάζοντας τα μάτια «πόσο χαίρομαι που είστε εδώ, δε σας περίμενα…» δεν μπορείς παρά να νιώσεις κομμάτι της παρέας του. Μιας εξαιρετικής μπάντας που παίζει για σένα τραγούδια του Σταμάτη, αλλά και του Άσιμου, του Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλά και την εξαιρετική διασκευή της Δραπετσώνας.

Επιλογές που σε παρασέρνουν αλλά και προσπαθούν να σε βάλουν σε σκέψεις. Δεν μπορεί εξάλλου να γίνει κάτι διαφορετικό από έναν άνθρωπο που γράφει «Μη ξεχνάτε τα παιδιά».
Αν ποτέ λοιπόν πάρει το αυτί σου για κάποιο live του Σταμάτη πήγαινε και μάλλον θα με θυμηθείς….

 

Δείτε επίσης

Μια νύχτα στα… μπουζούκια «Όνειρο». Μια ξεχωριστή παρουσίαση της νέας σειράς του Alpha TV Αυτή η Νύχτα Μένει

Μια ξεχωριστή εμπειρία και ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους δημοσιογράφους το απόγευμα του Σαββάτου που καλέστηκαν για την  παρουσίαση της νέας σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει» στον Alpha Tv. Καλεσμένοι, πρωταγωνιστές και συντελεστές, έμαθαν λεπτομέρειες για τη νέα τηλεοπτική σειρά, γλέντησαν, τραγούδησαν, πέταξαν γαρύφαλλα και έσπασαν πιάτα στο νυχτερινό κέντρο «Όνειρο» όπου και εκτυλίσσεται. Ο φακός […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο