Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Είδαμε Τάνια Τσανακλίδου – Φώτη Σιώτα στο Vox!

Μεγάλη εβδομάδα… Μεγάλη Δευτέρα για την ακρίβεια άλλα για εμάς έμοιαζε σαν… Ανάσταση αυτή η βραδιά. Ανάσταση ψυχών που βρέθηκαν και μοιράστηκαν μελωδίες, σκέψεις, απόψεις και συντροφιά. Ναι όλα αυτά είναι η παράσταση της Τάνιας και του Φώτη.
Ένα μοίρασμα σε μέρες περίεργες, που κάπως έχει ξεχαστεί το να δίνουμε, η Τάνια και ο Φώτης παρέα με την υπέροχη μπάντα τους αυτό κάνουν, δίνονται.
Οφείλω να ομολογήσω πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες στιγμές της Τάνιας τα τελευταία χρόνια. Με υπέροχες ενορχηστρώσεις αλλά και εξαιρετικές επιλογές κομματιών. Μια παράσταση που δε πρέπει να χάσετε και που αξίζει να ξαναδούμε για μια ακόμη φορά, μιας και πήρε παράταση για την Δευτέρα 24 Απριλίου!
Ο φακός μας πραγματικά δεν ήταν ικανός να αποτυπώσει αυτό που ζήσαμε παρόλα αυτά μπορεί να σας δώσει ένα μικρό δείγμα!
Δείτε το video

Δείτε επίσης

Περιοδικό Σχεδία-Η δράση «Πωλητής για μία ώρα» γιορτάζει την επιστροφή της!

Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 11πμ και μετά από 2 χρόνια επιβεβλημένης απουσίας λόγω της πανδημίας, αγαπημένοι φίλοι της «σχεδίας» από το χώρο των γραμμάτων, των τεχνών, του αθλητισμού, των ΜΜΕ, της κοινωνίας των πολιτών και άλλοι γνωστοί και αγαπητοί συμπολίτες μας ετοιμάζονται να φορέσουν το κόκκινο γιλέκο και να αναλάβουν για μία ώρα ένα από τα πόστα των πωλητών της «σχεδίας».

Ο Χάρης Σώζος μας μιλά για την θεατρική παράσταση «Ο Τζακ και η φασολιά»

Ο Χάρης Σώζος είναι ένας από τους γνωστότερους Έλληνες ηθοποιούς μέσα από την συμμετοχή του σε επιτυχημένες κωμικές κυρίως σειρές στην τηλεόραση. Πλούσια όμως είναι και η θεατρική του πορεία με συνεργασίες με μεγάλους ηθοποιούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο